In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Viktiga indikatorer alla borde vara medvetna om

I den här artikeln ska vi presentera ett par indikatorer för MetaTrader 4ett viktig program när det kommer till handel med binära optioner. Visserligen kan vi enkelt läsa av diagrammet utan indikatorer, men de är ändå nödvändiga och hjälper oss inte bara med att hitta rätt tid att öppna en position, utan också att göra diagrammen enklare att läsa av och använda.

4 indikatorer för binära optioner som ALLA borde använda

Ok, kanske inte ALLA. Du behöver inte springa och ladda ner dem och använda alla indikatorer på samma gång. Men vi kan inte tänka oss handeln utan dem. Vi använder dem på alla grafer, oberoende av om vi handlar med trendlinjer, Fibonacci-linjer eller helt enkelt handlar med en trend.

P4L CandleTime

P4L CandleTime

En förhandstitt på indikatorn

Den här indikatorn är enkel och användbar, och lägger till en liten pil bredvid det aktuella ljuset. Det visar oss hur lång tid det finns kvar på ljuset, vilket alltid är behändigt, särskilt om du handlar med BDSwiss, eftersom de endast erbjuder optioner som går ut vid en viss tidpunkt, klockan 11:00 till exempel.

Istället för en 15-minutersoption kan du även välja utgångstider på 20 minuter eller 7 minuter.

Ladda ner indikatorn

TS_Market Price

TS_Market Price

En förhandstitt på indikatorn

Det här är en annan indikator som gör det enklare att läsa av diagrammet, istället för att hjälpa till med själva handeln. Dess enda uppgift är att visa det aktuella priset på den utvalda tillgången, och den gör det med stora, tydliga bokstäver (till skillnad från de små som visas på höger sida i MetaTrader). Det är allt – och allt du borde förvänta dig av den här enkla och tydliga indikatorn.

Ladda ner indikatorn

Stöd och motstånd

Äntligen en indikator som hjälper oss med teknisk analys! Det finns ett antal indikatorer som kan hjälpa med stöd och motstånd, och vi menar inte att den här absolut är den bästa. Självklart har alla olika preferenser, så vi rekommenderar att du provar på ett par olika indikatorer och väljer den som passar bäst för dig.

Ladda ner indikatorn

Bollinger-band

Bollinger-band

Förhandstitt på Bollinger-band och indikatorer för stöd och motstånd

Det här är en av de enklaste indikatorerna för teknisk analys som kommit ut sedan åttiotalet. Den visar på marknadens volatilitet, och tillgångarnas priser rör sig vanligtvis fram och tillbaka inom dessa zoner.

Den här indikatorn är redan installerad i MT4 när du laddar ner programmet, och vi rekommenderar att du använder den.

Hur installerar man indikatorer?

  • Installera och öppna MetaTrader 4.
  • I det övre vänstra hörnet, välj ”Open Folder Data.”
  • Öppna mappen MQL4 och indikatorer.
  • Extrahera den nedladdade indikatorn till mappen.
  • Stäng MT4 och starta om igen.
  • I den övre menyn, välj Insert -> Indicators-> Custom (eller Trend för Bollinger-banden).

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner