In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Vår läsares erfarenhet av handel med binära optioner

Vi vill dela med oss av ett fint meddelande vi fick av en av våra läsare (med Jakes tillstånd såklart).

En kompis berättade om binära option, så jag började prova på dem för ett par månader sedan. Han hade övertygat mig om att försöka mig på dem, och när jag började med handeln hade jag noll erfarenhet. Så jag började med att läsa på lite grand och sedan hitta en mäklare för binära optioner.

Jag valde 24Option baserat på min kompis rekommendation. Jag använde mitt kort för att sätta in pengar på mitt handelskonto och började med 24$. Jag har handlat med Facebook- och Apple-aktier en del, eftersom jag kände till dem sedan tidigare, och jag trodde att jag kunde tjäna pengar på dem. Det trodde jag i alla fall. Egentligen hade jag ingen aning, och tjänade ingenting.

Jag började leta efter en strategi på nätet, eftersom jag tänkte att kunniga handlare måste ha någon sorts plan.

Jag hittade er sida på optionerbinara.se och bestämde mig för en grundläggande strategi (med trendlinjer). Även om jag inte tjänat pengar på den än har jag lärt mig vad man bör och inte bör göra. Senare upptäckte jag att 10-60-minutersoptioner passar bäst för mig, eftersom de vanligtvis är mer lönsamma, och eftersom jag hellre handlar med ett par större, framgångsrika positioner än många små.

Så hände det, en dag. Jag hade turen med mig och under första veckan dubblade jag min insättning med 250USD, genom att handla med bara 10 dollar per handel.

Nästa vecka (den här veckan!) gick jag med vinst igen. Inte så mycket, men ändå en vinst. Tack, Step!

Tack så mycket för ditt meddelande, och lycka till med handeln, Jake!

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner