In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Typer av optioner (2) – Touch, no-touch och KIKO-optioner

Typer av optionerDet finns många typer av binära optioner att välja mellan på marknaden: touch-optioner och no-touch-optioner, klassiska high-low-optioner som de flesta mäklare erbjuder, KIKO-optioner från Stockpair och många fler. Men vilka är mest lönsamma? Bör man välja mäklare utifrån de typer av optioner och utgångstider de erbjuder? I dagens artikel ska vi ta en titt på touch- och no-touch-optioner, och nästa gång ska vi prata om ladder-optioner.

One-touch (touch) binära optioner

One-touch (som ibland helt enkelt kallas ”touch”) är optioner som skiljer sig något från klassiska high-low-optioner, men det visste du kanske. Med one-touch handlar det inte om att priset ska hamna över eller under ett specifikt värde. Istället ska priset nå ett bestämt värde inom vår tidsram. Sker det så tjänar vi pengar på handeln.

Vad som händer före eller efter det spelar inte så stor roll. Låter det komplicerat? Ta en titt på följande bild så blir det säkert tydligare.

Typer av optioner

Såhär fungerar binära optioner

Som du kan se i bilden ovan måste priset nå en viss nivå (som du bestämmer innan du handlar) vid åtminstone en tidpunkt för att handeln ska bli framgångsrik – och gå med vinst. Så vi behöver inte bry oss om ifall optionen går ut med ett pris som är långt ifrån den nivån. Priset måste bara nudda – touch – prisnivån. Om det dock inte gör det går vi med förlust.

No-touch binära optioner

Hur fungerar no-touch-optioner? Som du kanske redan gissat är det här motsatsen till one-touch/touch. Alltså, istället för att välja en prisnivå vi vill uppnå väljer vi ett pris som inte får nås.

notouch touch

  • PUNKT A: Vi öppnar en no-touch-handel
  • VÅGRÄT LINJE B: Priset får inte hamna på den här nivån
  • PUNKT C: Optionen går ut. Priset nådde inte linjen B, och alltså går vi med vinst!

Vi rekommenderar speciellt de här optionerna om det finns en stark trend, eller om priset på en tillgång står stilla. Var kan du handla med de här typerna av optioner? Ta en titt på våra mäklarrecensioner för att se vilka mäklare som erbjuder dem.

Mäklare som erbjuder touch-optioner eller KIKO-optioner

KIKO-optioner fungerar enligt en liknande princip. Handlaren väljer antingen CALL eller PUT, precis som med touch-optioner. Här spekulerar vi dock på huruvida priset kommer att nå en viss nivå över eller under det aktuella priset. Vad som skiljer dem från andra optioner är att de inte är tidsbegränsade.

Det betyder att om priset inte når någon av nivåerna (vare sig värdet för VINST eller FÖRLUST) under 10 timmar och istället stannar på samma nivå har vi en öppen position som väntar på en prisförändring. Vinsten från en framgångsrik position är inte alls så pjåkig, på 82% för alla tillgångar.

Stockpair är den enda mäklaren som erbjuder KIKO-optioner – antagligen eftersom de uppfann den här typen av handel!

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto

Fördelar med den här typen av binära optioner

  • Med  KIKO-optioner är vi inte begränsade av tid
  • Vi kan tjäna en hel del med no-touch-optioner om vi följer trenden

Nackdelar med den här typen av binära optioner

  • Priset kan oväntat ta fel riktning under en kort tid, även om din långtidsprognos är korrekt.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner