In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Typer av optioner (3) – Ladder-optioner

Typer av optionerI världen av binära optioner kommer du att stöta på flera olika typer av optioner: touch- och no-touch-optioner, klassiska high-low-optioner som erbjuds av alla mäklare, KIKO-optioner från BDSwiss, och många fler.

Men vilken typ av option är bäst? Borde du välja vilken mäklare du handlar med utifrån vilka typer av optioner och utgångstider de erbjuder? I dagens artikel ska vi ta en titt på ladder-optioner, och nästa gång kommer fokus att ligga på 60-sekundersoptioner.

Ladder-optioner

Ladder-optioner kan vara svårare att förstå sig på, och därför ska vi förklara allt så enkelt som möjligt. Vi börjar med en bild.

Ladder-optioner

En förhandstitt på en plattform som erbjuder ladder-optioner

I bilden ovan kan du se hur ladder-optioner fungerar. Handlaren spekulerar som vanligt på framtida prisförändringar, men nu kan de välja lösenpris. Så hur fungerar det?

Vi tar en andra titt på bilden. Där kan vi se:

  • Aktuellt pris på valutaparet EUR/USD – 1,08280
  • Färgade fält till höger som visar priserna 1,08175; 1,08214; 1,08254; 1,08294 och 1,08333
  • Alla priserna har olika procentantal (vinst)

Handel med ladder-optioner görs genom att ställa in lösenpriser och spekulera om huruvida slutpriset kommer att vara högre eller lägre än det priset. Det aktuella priset när optionen går ut bestämmer hur mycket vi kan tjäna på handeln.

Vårt exempel: Det aktuella priset på EUR/USD när vi skapar en CALL-handel med ett lösenpris på 294 måste förflytta sig 14 pips uppåt för att ge oss en vinst, vilket blir på 98,01%. Om vi å andra sidan väljer att göra en PUT-handel tjänar den redan pengar i början och priset kan röra sig 14 pips i ”fel” riktning utan att orsaka en förlust. Dock är vinsten endast 35%.

Exempel pa CALL-handel

Exempel på CALL-handel med ladder-optioner (handelsbelopp 100$)

I exemplet ovan kan vi se hur allt fungerar genom en CALL-handel på 100$. Enligt stegen till höger kan vi se att vinsten ökar i direkt proportion till risken. Alltså kan vi tjäna mer om vi tror att priset har en stark stigande trend och får ett ännu högre slutpris. Vi hoppas att det är tydligt. Om inte, lämna gärna en kommentar under artikeln så hjälper vi gärna till.

Mäklare som erbjuder ladder-optioner

Ladder-optioner är ett intressant och ofta lönsamt sätt att handla på, men det finns inte många pålitliga mäklare som erbjuder dem. Nedan kan du se var du kan handla med den här typen av option.

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
BDSwiss
Handel i SEK800 kr70-89 %*RecensionBörja Handla

Fördelar med den här typen av binär option

  • Ladder-optioner ge oss otroliga vinster (mer än 300%).
  • Med bra förutsägelser och lite tur kan vi i princip inte förlora.

Nackdelar med den här typen av binär option

  • Det kan vara svårt att förutspå prisförändringarna med X pips så specifikt, vilket vi inte behöver göra med andra optioner. Å andra sidan är det därför de är så lönsamma om du lyckas förutspå prisförändringarna.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner