In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Typer av optioner (1) – High/Low

TYPER AV BINÄRA OPTIONERDet finns många typer av binära optioner; Touch, No-Touch, klassiska optioner med mellanlång utgångstid, High/Low (som i princip alla mäklare erbjuder), KIKO (från Stockpair) och många fler. Men vilken typ är mest lönsam?

Bör man välja mäklare utifrån vilka typer av optioner och sluttider de erbjuder? I dagens artikel kommer du att lära dig vad High/Low-optioner är. Nästa gång kommer vi att ta en titt på Touch och No-Touch-optioner.

Klassiska High/Low-optioner

Konceptet bakom den klassiska optionen är enkel. Förutspå helt enkelt om priset på tillgången (valutor, råvaror eller aktier) kommer att öka eller minska under en viss tidsperiod. Har du rätt kan du få tillbaka 180% av beloppet du satsat. Den här typen av optioner kan du handla med hos i princip alla mäklare. De bästa mäklarna som erbjuder High/Low inkluderar 24Option och IQ Option . Du kan se hur handel med High/Low ser ut i bilden nedan.

Klassiska High-Low-optioner

En High/Low-option med CALL

Binära optioner med spreads

Mäklaren ETX Binary erbjuder High/Low-optioner med en liten skillnad – binära optioner med spread.

Lösenpriset (läs mer om det här) flyttas något i vår nackdel. Det betyder att priset måste röra sig lite längre än minsta nödvändiga värde för att du ska tjäna pengar. Fördelen är att mäklaren betalar ut en högre utkastning på 100%. Ser du hur spread-optioner skiljer sig från andra optioner? Jämför bilden ovan med den nedan för att se skillnaderna.

Bilden visar hur binära optioner med spread fungerar. Notera den högre vinsten och lösenpriset.

Med binära optioner finns det inte så mycket mer att förklara. Det är den enklaste typen av handel. I nästa artikel kommer vi att ta en titt på Touch- och No Touch-optioner.

Fördelar med klassiska optioner:

  • Prisförändringen behöver endast vara minimal – ibland så lite som 0,00001.
  • Vi kan bestämma hur mycket vi kan tjäna eller riskerar att förlora.
  • Optionerna erbjuds av de flesta mäklarna.
  • Om de inte går med vinst kan de i vissa fall förlängas med en ”rollover”.
  • Vi kan även i vissa fall sälja positionen innan utgångstiden för att förhindra en förlust.
  • Vi kan använda säkring.

Nackdelar med klassiska optioner:

  • Begränsade till utgångstiden.
  • Lägre värdeökning än andra typer av optioner.
MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner
TOPlist