In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 4: Teknisk analys – Trendlinjer

Som vi nämnde i den tredje artikeln om teknisk analys är trendlinjer en av de mest grundläggande och pålitliga metoderna för handeln. Nu på morgonen har vi handlat ett par gånger. Låt oss analysera dem tillsammans.

Vi använde Stockpair som mäklare eftersom de är den enda pålitliga mäklaren som erbjuder utgångstider på exakt 15 minuter.

Del 4 - Teknisk analys

Handel med en USD/JPY-option

Del 4 - Teknisk analys Trendlinjer

Bild. 1: Att rita trendlinjer

Det första vi bör titta på är vilka indikatorer som använts. Den första är såklart Bollinger-band – de gråa linjerna. Den andra är markerad med C och D – stöd och motstånd. De rosa linjerna är trendlinjerna vi ritat, och de blå, lodräta linjerna markerar start och utgångstider.

Vi började med att rita trendlinjerna. Vi ritade dem på en M15-tidsram, vilket är en av de längre, och större än M5 som vi använde för att leta efter positioner. Vi ritade från punkt A till punkt B.

Teknisk analys Trendlinjer

Bild 2: M5, i början av handeln

Bild 2 har tidsramen M5. Vid punkten där du kan se den första lodräta, blå linjen märkte vi att priset ökade över trendlinjen följt av en rättelse. Ungefär halvvägs igenom det stigande ljuset gjorde vi en PUT-handel på 15 minuter. Det lönade sig, och vi fick en vinst på 451 kronor.

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto

Handel med en EUR/JPY-option

Den nästa handeln behöver knappt några kommentarer.

Teknisk analys Trendlinjer

Bild 3: Rita trendlinje på M15

Del 4 Teknisk analys – Trendlinjer

Bild 4: Trendlinjen genom M15

Teknisk analys Trendlinjer

Bild 5: Zooma in på M1

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner