In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 5: Teknisk analys – Fibonacci-linjer

Hej och välkommen till en ny artikel i vår serie om teknisk analys för handel med binära optioner. Idag ska vi ta en titt på hur man ritar Fibonacci-linjer och använder dem för handeln, plus ett smart trick – en indikator som ritar linjerna åt oss.

Vad är Fibonacci-linjer?

Teknisk analys – Fibonacci-linjer

Bild 1: Länka minsta värde (A) och högsta värde (B) med verktyget för Fibonacci-linjer.

Fibonacci-linjer är ett populärt verktyg som används av de flesta professionella handlarna. Linjerna baseras på serien av siffror som identifierades at matematikern Leonardo Fibonacci. Serien (0, 23,6, 38,2, 50, 61,8, 100) kan användas för handeln, eftersom priset ofta ändrar riktning på de linjerna.

Linjerna är mycket enkla att rita. Se bild 1

Teknisk analys Fibonacci-linjer

Bild 2: De ritade linjerna

Använd helt enkelt Fibonacci-verktyget för att rita en linje mellan de två punkterna. Det ger oss något som liknar bild 2

Nu kan vi se att i närheten av dessa linjer så ändrade priset riktning (se bild 3) och (åtminstone i det korta loppet) orsakade det omsättning. Nu ska vi se hur vi kan dra nytta av det.

Teknisk analys – Fibonacci linjer

Bild 3: Prisförändring som vi kan använda för handeln.

Hur handlar man med Fibonacci-linjer för binära optioner?

Ta en titt på bild 4. Där har vi markerat Fibonacci-linjer utifrån den tidigare prisförändringen (de orangea punkterna A och B) och nu kan vi handla. Du kan se hur många möjligheter (markerat i blått) som Fibonacci-linjen gav oss.

Teknisk analys Fibonacci linjer

Bild 4: Handel

De bästa Fibonacci-linjerna

De bästa linjerna för omsättning är för det allra mesta 0,50 och 100

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner