In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 11: Teknisk analys – Bekräfta prisändringar med indikatorer

Nu har vi kommit ända till del 11 i vår serie med artiklar om teknisk analys! Vi antar att du har läst igenom de tidigare artiklarna, och om du inte gjort det än rekommenderar vi att du tar en titt – de innehåller viktig information för alla handlare.

Vi har redan tagit en titt på stöd och motstånd, trendlinjer och Fibonacci-linjer, så det finns en hel del att hålla koll på. Vad vi inte har skrivit om än är dock en av de viktigaste frågorna – hur vet man om priset kommer att studsa bort från linjen eller gå igenom den? I del 8 av vår tekniska analys gick vi igenom motsatsen – hur man vet att priset har korsat linjen.

Det finns tre grundläggande typer av förändringar:

  • Trenden ändras på ett sätt som fungerar för handeln
  • Trenden ändras på ett sätt som endast rekommenderas för erfarna handlare
  • Trenden ändras på ett stagnerande sätt som endast rekommenderas för korttidsoptioner
3 grundlaggande

3 grundläggande sätt som trender kan ändras på

Så känner du igen och bekräftar att en trend ändras

Trender kan faktiskt ändra riktning väldigt lätt. Allt du behöver göra då är att rita prislinjer på rätt sätt och veta att när priset närmar sig runt 10 pips så kan det när som helst ändras tillbaka igen.

För att handla med trender på rätt sätt måste vi ta reda på om förändringen är på riktigt eller ett falsklarm – och det är inte alltid så enkelt. Det är viktigt att kunna identifiera falsklarm så att vi inte får onödiga förluster. Det kan vi göra med två enkla metoder – genom att använda indikatorer eller utlösningspriser, och i bästa fall en kombination av båda delarna.

Att använda indikatorer

Vi kan se prisförändringar med indikatorer som oscillatorer eller DSS Bressert, men även med indikatorer som ADX eller helt enkelt genom att visa volymen.

  • En enkel metod med stokastiska indikatorer
  • Oscillatorns bryts 80 eller 20 linjer in
stochastic oscillator

Enkel användning av stokastisk oscillator

  • En enkel metod med DIAGRAMMETS VOLYM

–  Volymen minskar – > vi kan anta att trenden ändrar riktning

DIAGRAMMETS VOLYM

Enkel användning av volym

  • Enkel användning av ADX-indikatorer
    • Om den huvudsakliga ADX-kurvan rör sig mot linje 50 kan vi förvänta oss att trenden ändrar riktning snart (det är vanligtvis kortvarigt innan den går tillbaka igen)
ADX indicator

Enkel användning av ADX-indikator

Utlösningspriser

Vi kommer snart att skriva om hur du kan bekräfta prisförändringar, i våra kommande artiklar om teknisk analys (i Del 12 – Teknisk analys). Ser du fram emot det? Visa dina vänner och dela den här artikeln på Facebook!

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner