In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 3: Teknisk analys – Att använda trendlinjer

Hej och välkommen till en ny artikel om teknisk analys. Idag ska vi ta en titt på detaljerade exempel på handel med binära optioner med ett av de enklaste (men mycket viktiga) verktygen – trendlinjer. Vi har redan skrivit om hur man drar upp trendlinjer i den första artikeln om teknisk analys, så om du inte har läst den än rekommenderar vi det.

Teknisk analys – Att anvanda trendlinjer

Bild 1: USD/CAD-graf med M5-tidsram

Bild 1 visar en förhandstitt på prisförändringar från den aktuella morgonen med M5-tidsramen som betyder att ett ljus representerar hur priset förändrats under 5 minuter. Vi drar en trendlinje för den ökande trenden. Det kan vara smart att rita linjer i större tidsramar än dem vi använder för handeln. Därför använder vi M15, drar trendlinjen och går sedan tillbaka till M5 för en bättre översyn.

Teknisk analys – Att anvanda trendlinjer1

Bild 2: USD/CAD-graf med M5-tidsram från morgonen, med trendlinje

bild 2 har vi ritat trendlinjen. Vi kan se att varje gång priset nuddade linjen studsade det ner igen och skapade många tillfällen för handel. Trendlinjen ger oss alltså flera chanser att handla. Vi tar en titt på dem i bild 3.

Teknisk analys – Att anvanda trendlinjer2

Bild 3: USD/CAD-graf med M5-tidsram från morgonen, med trendlinje och handel

bild 3 har vi markerat alla intressanta punkter. Varför är de viktiga?

  • A: Vid den här tidpunkten kunde vi fortfarande inte handla eftersom det var utgångspunkten för vår trendlinje. Vi visste inte heller om priset skulle stiga eller minska.
  • B: Skärningslinje med trendlinjen för den första punkten för handel. Vi öppnade en PUT-option med utgångstid på 15 minuter. Den gick med vinst.
  • C: Den andra handeln. Vi öppnade en PUT-option med utgångstid på 15 minuter. Tyvärr gick den med förlust.
  • D: En tredje handel. Vi öppnade en PUT-option med utgångstid på 15 minuter. Den gick med vinst.
  • E: Ytterligare en handel. Vi öppnade en PUT-option med utgångstid på 15 minuter. Den gick med vinst.
  • F: Den sista handeln. Vi öppnade en PUT-position med utgångstid på 15 minuter. Den gick med vinst.
  • G: Den här punkten hade inte ritats än, men den kommer. ”Ljuset” gick över trendlinjen och vi kunde ha öppnat ännu en PUT-handel. Då borde vi ha kunnat gå med vinst igen, men vem vet? I skrivande stund vet vi fortfarande inte vad som hände sedan.

Genom att använda den här enkla strategin, även utan någon speciell indikator, kan vi förutspå förändringar i marknaden. Om vi hade handlat med IQ Option och med 20$ per handel och gått med vinst 5 av 4 gånger hade vi tjänat 44$. Det är inte så pjåkigt för ett par timmars arbete. 🙂

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
IQ Option
På svenska
GRATIS DEMO-KONTO10 €Upp till 91 %*RecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner