In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 6: Teknisk Analys – Att använda Fibonacci-linjer

Den här artikeln är en sorts uppföljare på vår senaste artikel om Fibonacci-linjer, så vi rekommenderar att du läser den först om du inte redan vet hur man handlar med dem. Idag har vi handlat en gång med Fibonacci-metoden för att visa dig hur enkelt det är.

Handel med USD/JPY och utgångstid på 20 minuter.

Touch, no-touch och KIKO-optioner

Bild 1: Situation (tidsram M15)

Vi ritade Fibonacci-linjerna (se bild 1) och väntade helt enkelt tills priset närmade sig en av dem. Klockan 17:30 märkte vi vad som hände med priset och zoomade in till M1 (se bild 2). Då investerade vi i en CALL-position.

Typer av optioner Touch, no-touch och KIKO-optioner

Bild 2: CALL-handeln (tidsram M15)

En till bild (3) med tidsram M1 för att illustrera hur prisförändringen såg ut.

Typer av optioner

Bild 3: En detaljerad översikt över handeln (tidsram M1)

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner