In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Spelautomater för binära optioner

Spelautomater

Det här är något som vi hört talas om den senaste tiden, men som vi aldrig sett live. Tills nyligen. Vi har hittat en riktigt intressant video som förklarar hela konceptet. Vad handlar det om? Läs vidare!

Spelautomater för binära optioner

Ja, du läste rätt. Det här handlar om spelautomater som man spelar med mynt eller sedlar och som man vanligtvis hittar på casinos eller puben. Men varför skriver vi om dem här – på en sida som handlar om binära optioner?

Jo, det här är en typ av spelautomat som inte funkar som klassikerna med snurrande hjul, körsbär och sjuor. I det här fallet handlar det om en handelsplattform för att handla med binära optioner. Du kan ta en titt i videon nedan.

Hur fungerar spelautomaten?

Antagligen precis som du tror. Du sätter in en sedel eller ett mynt, väljer en tillgång att handla med och en sluttid (automaterna erbjuder endast 120 sekunder eller mindre, tyvärr). Till sist väljer du om du tror att priset på tillgången kommer att öka eller minska.

Vi fick faktiskt chansen att prova på det här för ett par veckor sedan, och det fungerade fint! Plattformen som används för spelautomaten kan du även hitta på nätet, här. Du kan använda den på nolltid.

Det här verkar löjligt – är det säkert att binära optioner inte är en bluff?

Den här trenden är inte ett seriöst sätt att tjäna pengar på! Det här är mer av en kul gimmick än en chans att investera, vilket i och för sig är sant även för många korttidsoptioner. Så varför inte prova på när du ändå är ute med ett par kompisar och tar en öl?

För oss är den här automaten bättre och mer underhållande än klassiska spelautomaten med frukter som snurrar runt. Håller du inte med? Du kan ta en titt på klassikerna eller spela gratis på nätet här om du ändå vill prova på dem.

Vad tror du om den här nyheten? Skulle du vilja ha en automat i din lokala pub eller bar?

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner