In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Sluta slösa pengar på dåliga strategier!

strategierDet här är säkert något du har sett på nätet: olika handelsmönster som skapar pilar, cirklar eller andra former och som låter dig handla med bara ett par enkla klick.

Om du har provat på ett av de här systemen märkte du säkert att allt fungerade som det skulle i början, men att resultaten snabbt blev sämre. Stämmer det?

Så varför fungerar inte de här systemen i längden? I själva verket är det omöjligt för dem att göra det. Om det gick att handla med bara ett par enkla beräkningar och indikatorer skulle det ju finnas en uppsjö av program och appar som handlar åt en.

I själva verket finns det en hel del appar av just den typen. De handlar alltså åt dig baserat på enkla beräkningar (formler). Som till exempel Den Svenska Metoden. Det finns bara ett problem med det: applikationerna fungerar inte, och på ett par timmar kommer du att förlora alla dina pengar!

Hur gör man för att gå med vinst när man handlar?

Den mänskliga faktorn är viktig för alla handelsstrategier. Det är nämligen grundläggande att FILTRERA alla signaler beroende på föränderliga linjer för stöd och motstånd, trender etc. Det kan ingen mjukvara göra åt dig. Därför kan du inte heller använda alla signaler som syns när du handlar. Du måste som sagt filtrera, vilket är anledningen till att en användarhandbok (i PDF-format) har framställts.

Kom ihåg att börja med att testa alla modeller!

Det spelar ingen roll vilken typ av modell eller strategi du använder, du måste alltid börja med ett test. Därför erbjuder vissa mäklare demo-konton. Om strategin inte fungerar riskerar du alltså inte att förlora ett öre av dina pengar om du börjar med ett demo-konto. Och om strategin fungerar är du redo att prova på ett konto med riktiga pengar.

Du bör utföra test åtminstone en gång om veckan, en gång om månaden eller oftare (om du vill vara förståndig och försiktig med handeln) innan du går live med en modell eller en strategi.

Vad är ett demo-konto?

Ett demo-konto är en typ av handelskonto som inte använder riktiga pengar. Det går alltså inte att sätta in eller ta ut riktiga pengar med den typen av konto, som endast använder en virtuell valuta.

Tack vare demo-konton kan du prova på handeln för att se om din strategi fungerar. Om den inte gör det har du inte förlorat något på det. Sedan kan du helt enkelt klicka på en knapp för att få mer virtuella pengar och fortsätta ditt test.

Hur skapar jag ett demo-konto?

Det finns ett antal olika sätt att skapa ett demo-konto på. Dels kan du fråga mäklaren, dels kan du använda en oberoende sida. Du hittar mer om det nedan:

Demo-konto hos mäklare

Vissa mäklare erbjuder demo-konton direkt på sina plattformar. Då får du en stor fördel, och det är att du kan prova på alla funktioner och verktyg som deras plattform erbjuder, och se vilka av dem du vill använda. När du har ett vanligt konto och börjar handla med riktiga pengar betyder det att du inte kommer att stöta på några överraskningar.

Du hittar den här typen av demo-konto hos bra mäklare som till exempel IQ Option och australienska High Low. Hur skapar man ett demo-konto hos IQ Option? Hitta guiden här.

Läs mer om mäklarna

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
IQ Option
På svenska
GRATIS DEMO-KONTO10 €Upp till 91 %*RecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Å andra sidan erbjuds även demo-konton av opålitliga mäklare som Zoomtrader. Vi skulle inte rekommendera att du litar på deras demo-konton, eftersom de kan manipulera priserna för att få det att verka som att du kan gå med stora vinster, och att du är redo att börja handla med riktiga pengar även om du inte är det. Se alltså till att välja en reglerad mäklare så behöver du inte oroa dig för sådant fusk.

Demo-konton från tredje parter

Utöver mäklarna finns det även oberoende sidor som erbjuder demo-konton. Fördelen med dem är att de inte bryr sig om ifall du går med vinst eller förlust. Därför behöver du inte oroa dig för att de manipulerar priserna, och kan lita på att demo-kontot är pålitligt.

Du kan till exempel använda vårt demo-konto för binära optioner som du hittar här. En annan fördel med det är att du inte måste ange din kontaktinformation, så att du inte behöver oroa dig för att få spam eller e-mails eller samtal som du inte är intresserad av.

Nackdelen med demo-konton från tredje parter är såklart att du inte kan se plattformen hos mäklaren som du kommer att handla med när du är redo att använda riktiga pengar.

▶▶▶Vad tror du? Använder du demo-konton? Hör av dig i KOMMENTARERNA!

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner