In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Signaler för binära optioner – The Real Signals

Vi har lagt upp en hel del jämförelser och recensioner av mäklare, handelssystem och bluffar. I regel har bluffarna en enda sak gemensamt – de är ute efter dina pengar. Därför har du säkert undrat om det finns system som faktiskt fungerar. Självklart! Men det är väldigt viktigt att kontrollera vissa saker före du provar på olika system och strategier.

Det kan vi på optionerbinara.se hjälpa till med. Vi har provat på strategier och system med otaliga demo-konton och riktiga konton, och ger dig recensioner om mäklare, signaler och system. I den här artikeln ska vi ta en titt på TheRealSignals.The Real Signals

Hur mycket kostar TheRealSignals?

Den här sidan rekommenderar inte någon specifik mäklare, eller i alla fall ingen mäklare som du måste välja för att använda deras signaler. Istället tar de ut en avgift på runt 1 000 kronor (runt 800 kronor med rabatt) varje månad. Dessutom lyckades vi förhandla oss till ännu en rabatt och betala bara 500 kronor.

Visserligen kan 1 000 kronor låta dyrt. Men å andra sidan behöver man bara lyckas med tre positioner på 500 kronor för att få tillbaka de pengarna. Och med de här signalerna är det faktiskt möjligt.

Fungerar signalerna från TheRealSignals?

De här signalerna fungerar riktigt bra. Det är antagligen eftersom de inte skapas av en robot, utan av administratören på sidan och en vän till honom som är handlare. I genomsnitt kan du få 4 eller 5 signaler om dagen med utgångstider på runt en kvart, och med goda resultat. Läs vidare för mer information om det.

Sidans administratör använder inte bara teknisk analys, utan även de senaste nyheterna (grundläggande analys). Det betyder att om något stort händer i finansvärlden så lägger de inte upp några nya signaler, utan meddelar istället sina kunder om vad som händer. Såhär kan deras meddelanden se ut då:

På grund av kommande tillkännagivanden måste vi avsluta handeln för dagen. Vi ses imorgon.

En annan bra funktion är att administratören inte skyggar för att lägga upp mindre lyckade signaler. Alla tidigare kan du se i historian. Utan undantag.

The Real Signals

Det här meddelandet visar hur det fungerar – riktigt väl!

Hur väl fungerar TheRealSignals?

Signalerna fungerar i medelsnitt för 71% av handeln, men du kan förbättra det genom att följa den här regeln: Efter 2 positioner som gått med förlust bör du sluta handla för dagen! En stor andel av handel som går med förlust görs under en dålig dag, medan andra dagar kan vara mycket mer lönsamma.

Signalerna fungerar

Du kan se hur väl signalerna fungerar på nätet

The RealSignals

Signalerna är relativt korrekta.

TheRealSignals

Utgångna positioner

Till höger kan du se ett utdrag med tidigare positioner. Vi har använt de här signalerna för handeln och tycker att de fungerat riktigt bra. Tyvärr vet vi inte exakt hur sidan skapar signalerna, men det är ju inte det viktigaste när de fungerar!

Nedan kan du se en bild på hur handeln kan se ut med de här signalerna. Precis efter att signalen lades upp öppnade vi en position och bestämde lösenpriset i MT4. När positionen gått ut drog vi en andra linje. Hur blev resultatet?

Signaler for binara optioner

Handel med signal om minskande pris

binara Signaler

Handel med signal om ökande pris

Är TheRealSignals en bluff?

Nej. Så länge man inte handlar med helt galna belopp och använder förnuftet kan man använda de här signalerna för att gå med vinst. På riktigt! Så lycka till med handeln och med signalerna!

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner