In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Så kan du tjäna pengar på nätet

pengarOm du har sökt efter sätt att tjäna pengar på nätet är du långt ifrån ensam. Vi har själva letat efter det och provat på allt från pay-per-click till att investera pengar i HYIP-fonder. Dock har de metoderna antingen resulterat i nästintill obefintliga vinster eller stora risker.

Så kan du tjäna pengar på binära optioner

Under de senaste åren har vi handlat med ett investeringsverktyg som du säkert hört talas om vid det här laget – binära optioner. Det är ett sätt att tjäna pengar på nätet som faktiskt är väldigt enkelt. Ingen av oss är ett matematiskt geni, även om det faktiskt kan kännas så ibland med binära optioner! Man kan helt enkelt öppna ett konto hos en mäklare, som IQ Option, och tjäna pengar på ett par minuter. När du har skapat ett konto och öppnat sidan kommer du att se två enkla val: upp eller ner? Dem kan du se i bilden nedan.

IQOption

Såhär kan en enkel plattform för handel med binära optioner se ut. Här svarar du helt enkelt på frågan om du tror att priset på EUR/USD kommer att öka eller minska.

När du handlar med binära optioner handlar du i själva verket med prisskillnader på en tillgång, som en aktie, eller en råvara som guld. Du försöker förutspå hur priset kommer att förändras – kommer det att öka eller minska? Sedan trycker du på knappen – och kan tjäna pengar inom 60 sekunder. Så enkelt är det. Ibland kan man till och med tjäna tusentals kronor om dagen!

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
IQ Option
På svenska
GRATIS DEMO-KONTO10 €Upp till 91 %*RecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Tjäna pengar på nätet med binära optioner

Som du kanske redan vet så är handel med binära optioner inte riskfritt. Det är alltid nödvändigt att investera ett belopp för att kunna tjäna pengar – vilket betyder att man teoretiskt sett kan förlora det beloppet. När du handlar med binära optioner kan du öppna positioner med allt från ett par tior ända upp till tusentals kronor. Hur mycket du kan tjäna beror på hur mycket du investerar. Allt du behöver göra är att säga om priset på guld kommer att stiga eller minska. Men det är självklart inte så lätt som det låter – därför finns det system för handel med binära optioner.

Många strategier och system är väldigt komplicerade, och ärligt talat förstår inte ens vi oss på dem ibland. Men det finns även enkla system som fungerar relativt bra. Nu kommer vi att ta en titt på ett väldigt enkelt exempel på det.

Ett enkelt system för handel med binära optioner

Om du någonsin har sett ett diagram med prisförändringar har du säkert märkt att priset inte alltid rör sig uppåt eller nedåt i ett enkelt mönster. Ta en titt på diagrammet nedan (priset för guld från den 25 februari).

Diagram med priset för guld

Diagram med priset för guld

När vi tar en närmare titt på diagrammet kan vi se att vissa regler finns och att priset rör sig i vågmönster. Du hittar mer om dessa regler i den här artikeln om att använda indikatorer. Som tur är måste vi inte lära oss alla dessa regler utan till – vi måste bara vara medvetna om dem och hur vi kan använda dem.

Priset rör sig alltid i en riktning och sedan en annan innan det korrigeras genom en nyare rörelse. Detta mönster upprepas gång på gång. Därför ser diagrammet ut som att det har vågor. Ta en titt på följande bild – då kommer du säkert att se vad vi menar.

Priset rör sig i vågmönster

Priset rör sig i vågmönster

Att tjäna pengar på nätet

Binära optioner Demo-kontoNu vet vi att priset rör sig i vågmönster. Därför behöver vi bara gissa var början på nästa våg är – då är det dags att öppna en position för binära optioner. Inom en minut kan vi ha gått med vinst! Den här typen av handel kräver lite övning. Därför rekommenderar vi att du provar med ett demo-konto för att lära dig hur det fungerar och för att undvika onödiga förluster!

Det här är den enklaste strategin, men kom ihåg att vara försiktig med den!

Jag kan ändå inte tro det. Binära optioner måste vara en bluff!

Under den senaste tiden har vi fått fler frågor om huruvida binära optioner är en bluff. Det är ungefär som att fråga om aktiehandeln är en bluff. Binära optioner är i sig ingen bluff – men det betyder inte att det inte finns någon som vill lura dig på pengar. Därför är det viktigt att du är försiktig när du väljer mäklare och handelsstrategi.

Binära optioner är ett 100% lagligt sätt att investera på och erbjuder ett sätt att handla med tillgångar från hela världen – och att tjäna pengar på dem.

Faktum att binära optioner är så enkla kan bidra till att så många är misstänksamma eller föredrar andra sätt att handla på, som Forex. Det kan även göra att nybörjare tror att det är en bluff, och då sprids rykten snabbt.

Du kan läsa mer om binära bluffar i de här artiklarna:

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner