In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Stockpair

StockPair

  • Minsta insättning 250 €
  • Minsta belopp för handel 20 €

Stockpair är en av de bästa mäklarna för binära optioner och har en snygg och stilren sida. De är helt reglerade av viktiga myndigheter som CySEC och har en avancerad plattform, vilket antagligen var ett par av anledningarna till att våra tjeckiska läsare utsåg dem till årets bästa mäklare år 2015. Dessutom erbjuder de sina tjänster på svenska.

Stockpair erbjuder ett antal olika utgångstider att välja mellan för handel med binära optioner och par-optioner. Minsta insättning var 200€ i ett antal år, men ändrades till 250€ i februari år 2016.

Den 4 november 2017 har mäklaren Stockpair stängts.

StockPairs plattform

Stockpir expiration times

Stockpair är en mäklaren som erbjuder en skräddarsydd plattform med snabbt utförande av själva handen – det är därför de lämpar dig perfekt för handel med optioner med korta utgångstider (från 60 sekunder till 5 minuter). Tack vare regleringar för säker handel och försäkring är dina pengar säkra hos Stockpair. Om du mot förmodan skulle stöta på problem med uttag eller hur dina pengar hanteras kan du höra av dig till oss, eller direkt till CySEC för att få tillbaka pengarna. Alla insättningar upp till 20 000€ är försäkrade om mäklaren skulle gå i konkurs, vilket är ännu en fördel med att handla med reglerade mäklare.

På flikarna för portfölj och handelshistoria hittar du detaljerad information om din handel. Stockpair tar inte ut några gömda avgifter, endast en avgift för inaktiva konton vilket är 20€ var sextionde dag du har ett inaktivt konto. För att undvika den kostnaden behöver du handla åtminstone en gång var sextionde dag, annars dras den från ditt saldo.

stockpair plattform

En förhandstitt på Stockpairs plattform – På svenska!

Som du kan se har Stockpair en väldigt enkel plattform, vilket är en fördel för nya handlare. De har ett stort utbud av ekonomiska verktyg som låter dig handla med belopp från 20-6 000€ beroende på hur mycket du har satt in. Stockpair erbjuder även en mobilversion av plattformen för iOS och Android.

Utöver klassiska optioner, KIKO-optioner och både fasta optioner och handel med flytande par erbjuder den här plattformen verktyg som låter handlaren stänga positioner som går med förlust och minimera förlusterna och riskerna.

Uppdatering 2017: Sedan början av året erbjuder Stockpair även handel med CFD utöver binära optioner.

Det betyder att du enkelt kan handla utan utgångstid. Du kan antingen stänga positionerna själv eller använda auto-stängning och ange gränsvärden. Om du tröttnar på enkel handel med binära optioner behöver du inte längre stänga ditt konto och leta efter en ny mäklare – du kan enkelt handla med CFD på Stockpair.

Handel med CFD på Stockpair

Handel med CFD på Stockpair

KIKO-optioner

stockpair kiko options

KIKO-optioner med Stockpair.

Stockpair leder marknaden och har uppfunnit sina unika KIKO-optioner, som du endast kan handla med hos dem. Handlaren väljer CALL eller PUT, precis som med vanliga optioner, och man spekulerar på huruvida framtida prisförändringar kommer att nå en viss linje eller ej.

Vad som skiljer dem från vanliga optioner är att de inte är tidsbegränsade. Det betyder att om priset fluktuerar mellan linjerna utan att korsa dem är handeln fortfarande öppen och kan gå med vinst. Det lär vara en av anledningarna till att handlare väljer den här mäklaren. Det låter oss förhindra så kallade ”black spots” som uppstår vid osäkra marknadsförhållanden och som kan orsaka förluster.

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto

Stockpair – demo-konto

stockpair demo account

Stockpair erbjuder inget demo-konto per automatik, men du kan få ett när du har gjort din första insättning. Du kan kontakta supporten via live chatt för att ordna ett demo-konto.

Tyvärr refererar supporten ibland till en account manager. Då måste man vänta på ett samtal för att kunna ordna ett demo-konto. Men vanligtvis tillåter Stockpair att du skapar ett demo-konto om du satt in minst 500€. Om du inte lyckas få ett demo-konto på Stockpair kan du använda vår demo för binära optioner gratis.

Stockpair – kontotyper

Stockpair erbjuder ett antal konton, från standard till Silver, Guld, Platina och VIP. Kontona skiljer sig åt med handelsstorlek, hur mycket cashback som erbjuds och ännu bättre support från din account manager. Minsta insättning är samma för alla betalsätt: 250 valutaenheter. Du kan öppna ett konto och sätta in pengar med EUR, GBP och USD. Minsta belopp för att handla är 20 valutaenheter. Även om Stockpair är mer begränsade än rivalen 24Option när det kommer till vilka tillgångar som erbjuds har de fler än 150 tillgångar som du kan välja mellan.

Vad är cashback? Jo, cashback betyder att du får tillbaka en procentandel av beloppet du handlat med under en månad – oberoende av hur det har gått med handeln. Om cashback till exempel är 3% och vi handlar för totalt 100 000€ i januari får vi 3 000€ gratis den följande månaden

MaklärInfoNyttaSkapa Konto

Vår erfarenhet av Stockpair

Enligt oss är Stockpair den bästa binära mäklaren på marknaden just nu. Vi har aldrig haft problem med insättningar eller uttag hos dem. Som vi nämnt tidigare är plattformen smidig och smart. Vi rekommenderar även att du provar på KIKO-optioner. Vad tror du?

Relevant information om Stockpair

StockPair För-och

  • Avkastning upp till 84%
  • Exotiska KIKO-optioner
  • Enkel men stilren, skräddarsydd plattform

StockPair Nackdelar

  • Minsta insättning 250 €
  • Minsta belopp för handel 20 €

StockPair - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

StockPair Details

✅ MaklärStockPair
✅ Website URLhttps://www.stockpair.com/
✅ Grundad2010
✅ HuvudkontorCypern
✅ Kundsupport+44 2030269430
✅ Kundsupport typerEmail, telefon, live chatt
✅ SpråkSvenska, engelska, franska, italienska, spanska, arabiska, grekiska, koreanska, tyska, nederländska, ryska
✅ Trading PlatformStockPair
✅ Minsta insättning250 €
✅ Minsta belopp för handel20 €
✅ Maximum Trade Amount6 000 €
✅ NyttaRrbjuder KIKO optioner
✅ Utbetalningar85%*
✅ Gratis demo konto Yes
✅ Regulated Yes
✅ RegulationCySec, MiFID
✅ KontotyperStandard, Silver, Guld, Platina, VIP
✅ DeponeringsmetoderVisa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, banköverföring, Skrill, Idea-Delta, CashU, AstroPay, WebMoney, Qiwi, Giropay, Sofort
✅ ÅtertagningsmetoderVisa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, banköverföring, Skrill, Idea-Delta, CashU
✅ HandelsmetoderCall/Put, Par, CFD, Kiko
✅ Number of Assets150
✅ Utgången Tider60s, 90s, 5min, 10min, 15min, 30min, 1t, 24t, veckovis
✅ Types of Assetsindices, commodities, currencies, stocks
✅ HandelsvalutaUSD, EUR, GBP
✅ KontovalutaUSD, EUR, GBP
✅ På svenska På svenska
✅ Mobile Trading Yes
✅ Tablet Trading Yes
✅ Totala poängen
Visa rekommenderade mäklare

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner