In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

EZTrader

EZ Trader

  • Plattformen är en bluff som flyttar priserna mot din handel
  • Omöjligt att ta ut pengar

EZTrader är en mäklare för binära optioner som du kanske redan känner till. Tyvärr är det många som haft dåliga upplevelser med det här opålitliga företaget som liknar en annan mäklare vi inte heller rekommenderar – Zoomtrader.

Är EZTrader en bluff?

Ja. På grund av ett antal anledningar:

  • År 2015 bötfälldes WGM Services av Cyperns tillsynsorgan CySEC 340 000$ för ett antal brott mot regelverket.
  • Sedan dess har de fått många fler böter, men eftersom de tjänar så mycket på bedrägeriet betalar de helt enkelt böterna och fortsätter som vanligt.
  • Mäklarens bonusar och regler för uttag är oacceptabla. Innan en handlare kan ta ut pengar måste de handla minst tre gånger – vilket är ett brott mot CySECs regler.

Dålig handelshistoria

Man skulle kunna tro att en mäklare med så dåligt rykte inte borde dra till sig så många handlare. Men förvånansvärt nog verkade motsatsen först vara sann. Oberoende statistik visade att mäklarens hemsida fick precis lika många besökare som innan. Det betyder att handlare fortfarande satte in pengar hos mäklaren – 200 000 handlare om månaden, faktiskt.

eztrader statistik

Besöksstatistik för EZTrader

Dock verkar man nu ha fått upp uppmärksamheten för problemet, och som du kan se nedan har handlare raskt börjat lämna den opålitliga mäklaren.

eztrader nyare statistik

Uppdaterad besöksstatistik för EZTrader

På diskussionsforum över hela världen kan man läsa att även om handlare ber om uttag så sker de inte alltid som de ska. I de fallen behåller mäklaren alla pengar och slutar att svara på meddelanden. Det är inte acceptabelt.

Det finns dussintals, eller till och med hundratals, fall när det här händer. Vi rekommenderar alltså absolut inte att du handlar med den här mäklaren och beklagar om du gjort det tidigare. Hör gärna av dig om din erfarenhet i kommentarerna!

EZ Trader För-och

  • Snygg plattform, men…

EZ Trader Nackdelar

  • Plattformen är en bluff som flyttar priserna mot din handel
  • Omöjligt att ta ut pengar

EZ Trader - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

EZ Trader Details

✅ MaklärEZ Trader
✅ Website URLwww.eztrader.com
✅ Grundad2012
✅ SpråkSvenska, English
✅ Minsta insättning$ 200
✅ Gratis demo konto No
✅ På svenska No
✅ Mobile Trading Yes
✅ Tablet Trading Yes
✅ Totala poängen Wir empfehlen nicht mehr, dass Sie bei diesem Broker für Binäre Optionen handeln.
Visa rekommenderade mäklare

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner