In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Den Svenska Metoden

Den Svenska Metoden

  • Falsk handelsplattform
  • Tjuvföretaget

Den svenska metoden är en bluff som redan funnits alldeles för länge. Se upp! Det här är inget skämt. Webbsidan är en bluff. Genom att uppmuntra dig att investera med bluffmäklaren TOR OPTION – bluff maklär – försöker mjukvaran få ut pengar av dig. Allt det händer samtidigt som de utlovar massvis av enkla pengar.

Vad är den den svenska metoden binär handel?

På webbsidan hittar du en historia om en man som vill hjälpa dig att bli drömlikt rik. Det låter som nonsens och bluff. Tyvärr finns det fortfarande handlare som tror på det.

Jayson Taylor hävdar att han upptäckt en metod med potential att tjäna miljoner. Han kallar den för den svenska metoden, och i sin video utlovar Jayson att handlaren kan tjäna 100 000 Euro inom 30 dagar. Om inte, säger han, så kommer han att ge handlaren 10 000 Euro som kompensation. När han säger det visar videon en stor skylt med ”GARANTERAT”.

Det lär väl vara för bra för att vara sant? Hur skulle han kunna ge handlarna något utan att känna dem eller ha deras kontaktinformation? Om du tycker att det låter som en bluff har du rätt.

den svenska metoden

Därför är det en bluff

I ett försök att verka mer pålitlig stöder webbsidan sina uttalanden med ”bevis” (inklusive video-bevis från folk som hävdar att de tjänar hundratals tusen). Det är inget unikt, och vem som helst kan köpa videor med folk som säljer dem för att tjäna pengar. Ta en titt på fiverr.com, till exempel – det kostar bara ett par dollar att köpa en video.

Rösten i videon saknar helt övertygelse vilket tyder på att den köpts från en server som den vi nämnt ovan, och att webbsidan lagts upp av samma person som hävdar att de är uppfinnaren av ett antal andra ”metoder” – som den brittiska metoden, den australienska metoden, den tjeckiska metoden, etc…

Den här skurken har helt enkelt valt ut ett par länder, skapat x varianter på bluffen och ändrat ett par detaljer. Varför använde han inte helt enkelt samma namn för alla länder han har den här bluffen i, precis som Binary Options Robot och ProfitOnline? Vi tror att det är ett psykologiskt trick – att när handlarna ser sitt eget land i titeln så tror de automatiskt att det är mer pålitligt.

Den här sortens trick är vanligt med den här typen av bluffsida. Självklart har de även en nedräknare som visar hur lång tid du har på dig att bli lurad. Det bevisar hur starkt det psykologiska tricket kan vara när det kommer till naiva handlare.

Diagrammet visar tydligt hur fler och fler har upptäckt den här bluffen under de senaste månaderna.

I början ville vi inte skriva om den här webbsidan alls, för att undvika att ge den uppmärksamhet, och trodde att den skulle försvinna snart nog – som andra bluffar av samma sort. Men det har tyvärr inte hänt. Den svenska metoden har varit aktiv i över ett år. Som du kan se i bilden ovan har någon fortsatt att sprida den här bluffen via email. Det verkar som ett sista försök att få ut pengar av naiva handlare.

Vår upplevelse med den svenska metoden

Typisk bluff-mjukvara som används av alla robotar: “One size fits all”

Vi kände oss tvungna att undersöka den här bluffen närmare. Systemet fungerar såhär: så snart du skriver in din mailadress förs du vidare till bluff-systemets sida med ett falsk demo-konto. Precis som med Binary Options Robot. Demo-kontot fungerar fint tills det är dags att handla med riktiga pengar. Då försvinner pengarna så fort du startar programmet.

Till skillnad från demo-konton med bluffar som den här erbjuder rättvisa demo-konton för handel med binära optioner (såsom det du hittar på IQ Option) insyn och ett bra tillfälle att öva på handeln.

Sammanfattning: vad vi lärt oss

Det här är uppenbarligen en skrupelfri bluff som förhoppningsvis försvinner snart. Det är synd, men handlare som förlorar ”tack vare” den här typen av mjukvara kommer inte att se de pengarna igen. Men vad de kan göra är att försöka hitta någon typ av skydd för framtiden…

Om du har egen erfarenhet av den här bluffen, hör av dig i KOMMENTARERNA!

Den Svenska Metoden Nackdelar

  • Falsk handelsplattform
  • Tjuvföretaget

Den Svenska Metoden - Review författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Den Svenska Metoden Details

✅ MaklärDen Svenska Metoden
✅ Website URL
✅ SpråkSvenska
✅ Trading PlatformFalsk plattform
✅ Gratis demo konto No
✅ På svenska No
✅ Totala poängen Wir empfehlen nicht mehr, dass Sie bei diesem Broker für Binäre Optionen handeln.
Visa rekommenderade mäklare

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner