In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Om oss

Våran resa började med ett projekt – xbinop.com  – som vi skapade under sommaren år 2014. Vi lade ner en hel del jobb och hundratals (om inte tusentals) timmar på sidan, och fortsätter att jobba på den. Nu har alla våra ansträngningar lönat sig, och sidan är den bästa i Tjeckien när det kommer till information om binära optioner.

Jpro - Step

Jiri Prochazka och Stepan Petrivy (författarna xbinop.com och optionerbinara.se)

Vi tänker oss tillbaka till början. Som sagt skapade vi sidan under sommaren, men vi hade faktiskt inte träffats innan mars. Vi träffades på en klubb, där vi drack och pratade om allt och inget, som det brukar bli när man dricker. Så småningom började vi prata om handel med binära optioner, vilket var något vi båda hade jobbat med ett tag.

Efter det träffades vi ett par gånger för att diskutera branschen och alla händelser i marknaden för binära optioner. Efter ett litet tag fick vi idén att skapa en hemsida om binära optioner för att ge andra råd om hur man handlar.

Varför började vi projektet? Jo, vi ville lära andra (som dig!) om aktiehandel. Så enkelt är det. Och genom att skriva råd och artiklar har vi även finslipat våra egna strategier.

En viktig faktor som gjorde att vi startade det här projektet tillsammans var att vi båda ville tjäna pengar på ett okonventionellt sätt – och hade varit intresserade av att tjäna pengar på nätet sedan mellanstadiet.

Medan Jiri programmerade enkla webbsidor i nian var Stepan intresserad av grafik. Vi provade båda på PTC och att tjäna pengar på nätet. Dock finns det en gräns för vad man kan göra när man är 15 år gammal och bara har ett par dollar på fickan.

Vi tjänade pengar. Det handlade om några kronor om dagen, men det var pengar. I och med att vi blev äldre ville vi såklart tjäna mer än ett par kronor eller dollar. Då upptäckte vi båda handel med binära optioner, en typ av aktiehandel som till slut lät oss tjäna mer. Vi blev båda – och är än idag – fascinerade av binära optioner. Därför har vi skapat den här sidan.

Ända sedan början har vårt huvudsakliga mål varit att informera handlare på nätet om allt som händer i de binära optionernas värld, och att ge dem pålitlig information som hjälper dem att bli mer framgångsrika när de handlar med binära optioner. Det har varit målet från dag ett, och kommer att fortsätta att vara det, eftersom det saknas bra information om ämnet på nätet. Vi är trötta på alla fusksidor och sidor som hävdar att de är bäst på binära optioner, utan att ge läsarna någon användbar information.

Vi ger våra läsare den bästa informationen om handel med binära optioner på nätet. Det är något vi är stolta över (och som även blivit uppmärksammat av ledande press i vårt hemland, Tjeckien). Sidan har blivit en succé, något som vi jobbat hårt för att förverkliga. Men det har absolut varit värt mödan, och vi jobbar kontinuerligt för att förbättra sidan ännu mer.

Våra mål – från dag ett och mot framtiden                                                             

  1. Att tillhandahålla de bästa utbildningsmaterialen och information om binära optioner – gratis!
  2. Att hjälpa dig med handeln och att göra dig till en framgångsrik handlare!
  3. Att tillhandahålla pålitliga recensioner om mäklare!
  4. Att vara längst upp på listan av dina favoritsidor om binära optioner (vi gör allt för att uppnå det)!

För att fortsätta att utvecklas och bli ännu bättre behöver vi din feedback, så hör gärna av dig.

Det gläder oss att informationen på sidan är användbar, och att alla våra tjeckiska fans gillar den. Därför bestämde vi oss för ett tag sedan att expandera till fler länder, så att ännu fler handlare kan dra nytta av informationen. Du hittar alla språk till höger på sidan. Utöver svenska och engelska kan du läsa sidan på tyskapolska och slovakiska. Tack vare vår statistik vet vi att vi får besökare från Storbritannien, Polen, Tyskland, Schweiz, Finland, Frankrike, Brasilien, Sverige, och många fler länder – det gör oss riktigt glada.

I framtiden kommer vi säkert att lägga till ännu fler språk, men just nu fokuserar vi på kvalitet snarare än kvantitet – det är alltid viktigast.

Om du har frågor, eller vill samarbeta med oss, kan du höra av dig genom informationen nedan. Om du har förslag på hur vi kan förbättra sidan hoppas vi att du hör av dig. Vi älskar att höra från våra läsare, och jobbar kontinuerligt för att förbättra sidan. Därför behöver vi din feedback – det hjälper oss att hjälpa andra!

Du kan höra av dig via email, sociala nätverk, eller genom kontaktformuläret på sidan. Tack för att du läst det här, och lycka till!

  • Jiří Procházka Email: jiriprochazka1@atlas.cz
  • Štěpán Petřivý Email: stepetrivy@gmail.com
Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner