In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Ny auto-handel med signaler från TheRealSignals

The Real SignalsEnligt oss är TheRealSignals bäst för signaler när det kommer till signaler för binära optioner. Den här månaden har de släppt inte bara en utan två innovativa nyheter. Tack vare dem kommer vi så småningom att veta om signalerna fungerar och om de är lönsamma.

Vi tar en titt på de båda nyheterna:

TheRealSignals erbjuder en månad gratis

Under april erbjöd TheRealSignals handlarna en månad gratis. Och hur blev resultaten?

  • Antal signaler: 26 (3 signaler på 2 dagar i medel)
  • Antal/andel vinnande handel: 16 (61%)

Med en investering på 50$ och IQ Option som mäklare skulle vi ha tjänat 132$ totalt. Det är inte så pjåkigt alls, med tanke på att signalerna var gratis. Om handlare å andra sidan skulle behöva betala för tjänsten skulle de behöva utveckla den vidare.

Informationen ovan samlades in klockan 16 två dagar efter månadsslutet. Därför visar den ej på resultat från senare signaler.

Automatiskt handelssystem – TRS

Ett meddelande på företagets hemsida den 19 april informerade om att MetaTrader 4-indikatorn utvecklades för att tillåta automatisk handel med alla signaler. I framtiden bör handlare kunna använda signaler för handeln utan att behöva begränsas till sina datorer. Det låter väl frestande?

Mindre än ett par veckor senare var paketet redan tillgängligt! (Klicka här för mer information).

Dock påpekar utvecklarna bakom mjukvaran ut följande:

    • Att man testar ny mjukvara, vilket betyder att vad som helst kan hända. Mjukvaran uppdateras kontinuerligt genom att man lägger till nya funktioner.
    • Användare kan handla med signaler som vanligt, dvs. utan auto-handel. Det betyder att allt fungerar utan att handlarna tvingas använda funktioner de inte behöver eller gillar.

Båda valmöjligheterna för att handla (manuellt och automatiskt) visar samma deals. Eftersom det fortfarande är ett test rekommenderar vi att man endast använder DEMO-kontot tillsvidare.

Kan det leda till att alla blir rika?

Det är en fin idé. Vi kommer att fortsätta att prova mjukvaran och skriva en recension om den. Så småningom kommer vi att kunna se om företaget är ett bra val.

Kommer mjukvaran att låta handlarna gå med vinst 100% av gångerna? I sådana fall skulle alla såklart använda den och bli rika. Men det låter alldeles för optimistiskt. I vilket fall kommer vi att hålla ett öga på utvecklingen med både fördelar och eventuella nackdelar.

Läs mer bland våra artiklar om MetaTrader 4 med instruktioner och information om hur du använder mjukvaran etc.

Videopresentation av mjukvaran i MT4

För mer information om TheRealSignals :

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner