In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 1: MetaTrader 4 – Vad är MetaTrader 4?

Vi lägger konstant till fler artiklar om MetaTrader 4 – ett mycket viktigt program för alla som handlar med binära optioner. Så läs vidare för att lära dig om vad MetaTrader 4 är, hur du använder det och hur det kan hjälpa dig med handeln. Då kör vi!

Vad är MetaTrader 4?

MetaTrader 4 (eller MT4) är en handelsplattform utvecklad av MetaQuotes för handel med Forex på nätet. Det låter användaren hålla ett vaksamt öga på prisförändringar på marknaden genom diagram, ställa in notiser och  indikatorer, och att handla.

Eftersom programmet blivit så populärt kan du även använda tillägg som hjälper dig med handeln – med indikatorer och expertråd som låter dig gå med vinst i längden. Det bästa är att MetaTrader 4 är helt gratis att ladda ner från den officiella hemsidan, och du kan hitta otaliga indikator att lägga till på nätet.

De flesta av dessa indikatorerna utlovar otroliga vinster, men de är oftast avgiftsbelagda och fungerar inte. Därför går vi över indikatorerna som är gratis och som faktiskt fungerar i våra artiklar om teknisk analys.

Du kan ladda ner MetaTrader 4  här

Meta Trader 4

Så här ser MetaTrader 4 ut när du har installerat programmet.

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner