In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 13: MetaTrader 4 – Strategy Tester

Strategy TesterDet här har säkert hänt dig någon gång: man laddar ner en strategi för binära optioner till MetaTrader 4 och allt ser bra ut. Om man tittar längre bakåt så ser den här strategin ut som att den fantastiskt fungerar.

Så man börjar handla med ett demo-konto och sedan ett riktigt konto.

Då visar det sig att strategin inte fungerar alls, och att man går med förlust efter ett par positioner. Varför?

Strategin ”målas om”. Därför. Men hur kan man gardera sig mot det?

Strategin verkade lönsam, men det var den inte!

Det här har vi upplevt. Den senaste gången var för bara ett par dagar sedan då vi jobbade på en ny strategi. Allt såg lovande ut tills det kom till att prova på strategin. Strategin borde ha varit framgångsrik för 90% av handeln, som du kan se i bilden nedan.

MT4 Strategy Tester

Strategin bör fungera för 90% av handeln. Dags att prova på den!

Som du kan se i bilden bör det här vara en framgångsrik strategi. Även om vi tittar längre bakåt i tiden kan vi se att den huvudsakligen skapar goda signaler för handeln. Men inte så snabbt! Alla strategier måste testas innan du kan använda dem. För det använder vi Strategy Tester, en inbyggd funktion i MT4, innan vi börjar handla med riktiga pengar. Det är en funktion som visar hur diagrammet ser ut på riktigt, så att man kan avgöra huruvida strategin fungerar.

Hur använder man funktionen? Klicka helt enkelt på knappen View och sedan Strategy Tester längst upp på sidan – eller tryck Ctrl+R. Då öppnas ett nytt fönster längre ner på skärmen.

MT4

Ett öppnat fönster med funktionen Strategy Tester

Så använder du Strategy Tester

Strategy Tester är riktigt enkel att använda. För att göra det måste vi ställa in tre saker:

  • A: Symbolen. Valutaparet eller råvaran som man vill prova på strategin med.
  • B: Tidsramen vi vill prova på (går inte att ändra senare).
  • C: Datumet vi vill använda. Vi kan till exempel välja att prova på strategin med äkta information från den föregående månaden.

Start

När du har klickat på start öppnas ett nytt diagram för ditt test. Då kan du se hur diagrammet ritas upp och hur din strategi skulle fungerat för datumen du valt att prova den på. Välj sedan en mall med indikatorer så är du redo att testa din strategi!

 

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner