In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 3: MetaTrader 4 – Så använder du handelsplattformen på sidan

Idag ska vi ta en titt på hur man integrerar indikatorer och mallar i Meta Trader 4 och hur man använder dem. För varje handelsmönster du hittar på sidan finns det ett arkiv som du kan ladda ner. I arkivet hittar du viktiga indikatorer och mallar. Men hur infogar man dem i MT4? Det kan vara förvirrande i början, så därför ska vi förklara det steg för steg.

  • Ladda ner filen från  sidan. Du hittar en lista på handelsmönster här. Genom att klicka på dem kan du ladda ner ett arkiv med mallen och indikatorerna.
  • Öppna arkivet. Det finns två mappar – en för mallar, och en för indikatorer.
  • Öppna MetaTrader 4 och klicka på menyn till vänster – File > Open folder data
  • Detta öppnar mappen som har ett namn som bör likna det här: 50CA3DFB520CC1A8F28Bj44D1BF2A5702
  • Öppna mappen med mallar och kopiera/klistra in allt innehåll som du laddat ner i den.
  • Gå tillbaka och öppna mappen MQL4 > Indikatorer (Indicators). Här klistrar du in allt från mappen med indikatorer som du laddat ner.
  • Del 3 - MetaTrader 4Stäng fönstret och öppna MT4 igen.
  • Öppna ett nytt diagram, till exempel EUR/USD.
  • Klicka var som helst i tomrummet i diagrammet och välj mallar (Template). Där kan du välja mallen du precis laddat ner.

Sa anvander du handelsplattformen pa sidan

Observera att du kopierar och klistrar i innehåller i mapparna med indikatorer och mallar – inte själva mapparna.

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner