In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 6: MetaTrader 4 – När indikatorer ritas om

Om du har letat efter olika handelsmönster för binära optioner på nätet har du säkert sett ett antal, och hört talas om att rita om indikatorer (eller ”repainting”), särskilt på många av de internationella forumen.

Idag ska vi ta en titt på att rita om indikatorer – vad det är, hur du kan använda verktyget, och allt du behöver veta om ämnet.

Vad innebär det när indikatorerna ritas om?

MetaTrader 4 – När indikatorer ritas om

När en indikator ritas om innebär det att den utvärderar föregående och framtida händelser på ett nytt sätt. Om vi infogar en indikator på grafen och tittar på tidigare händelser kan vi se att alla signalerna var korrekta. Om vi fortsätter att bevaka grafen och dess rörelser och väntar på signalen kan det hända att den är inkorrekt, trots att den tidigare stämt, vilket innebär att du kan få 5 felaktiga signaler i rad, till exempel. Dock kan vi starta om MT4. När vi öppnar programmet igen kan vi se att av de 5 signalerna har 4 raderats. Vad som finns kvar är den sista signalen – den korrekta.

Borde man oroa sig när indikatorerna ritas om?

Faktum att indikatorer ritas om är såklart inte fördelaktigt och kan i vissa ögon se ut som en bluff från programmets sida. Men indikatorerna beror ju på en algoritm, som inte alltid kan vara korrekt. Faktum att signalen visas är fortfarande viktigt, även om den kan tas bort igen.

Vad det betyder är att vi inte behöver undvika indikatorer när de ritas om – vi behöver bara vara lite mer försiktiga. Vi bör också alltid använda fler än bara en indikator, vilket ökar chanserna för vinnande handel.

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner