In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Marknader att ha ögonen på

Det händer som bekant alltid mycket på aktiemarknaden och är man påläst och har lite känsla för vad som ska ske härnäst finns goda chanser till vinst. Framför allt för den som handlar med binära optioner där det går att göra vinst såväl när marknaden stiger som när den sjunker.

Av den anledningen tänkte vi här titta lite närmare på några aktier och marknader som kan vara lite extra intressant att ha ögonen på under den närmaste tiden.

Schibsted B

forex chart

Source: Pixabay (CC0)

En aktie med hög volatilitet den senaste tiden är den norska mediekoncernen Schibsteds B-aktie. Från att i slutet av förra sommaren ha varit nere på under 170 norska kronor, NOK, har Schibsted B den senaste veckan närmat sig 300-strecket. Men, man ska komma ihåg att aktien så sent som i april handlades för under 200 NOK. På medellång sikt anser dock bedömare att Schibsted B lär stiga ytterligare.

I Schibstedkoncernen ingår en rad olika medieaktörer, bland annat de svenska tidningarna Aftonbladet och Svenska Dagbladet, men även sajter som Blocket och Prisjakt. Schibsted är noterat på Oslobörsens OBX Index.

Mr Green 

En annan aktie som kan vara värd att ha koll på är Mr Green, som är ett av de mest expansiva och intressanta bolagen på den svenska spelmarknaden. Sedan december 2017 är Mr Green, eller MRG som är det officiella namnet, noterade på Nasdaq Stockholm. En annan anledning till att just Mr Green är en aktie som man bör hålla koll på är att en hel experter anser att den är undervärderad och därmed bör också öka i värde på sikt.

Under det senaste året har Mr green aktie svängt ganska mycket i värde. Som mest har Mr Green handlats för närmare 60 kronor per aktie samtidigt som den stundtals även sjunkit ner mot 40-kronorsstrecket. Värt att notera är att Mr Green under det senaste året förvärvat en rad olika bolag i andra länder, bland annat Dansk Underholdning som står bakom sajter som Bingoslottet och Bingosjov. Dessutom köpte Mr Green nyligen också upp den lettiska speloperatören 11.lv.

Svenska kronan (SEK)

Svenska kronan

Valutamarknaden är alltid något som är attraktivt när det kommer till handel med binära optioner. Just den svenska kronan, SEK, kan vara lite extra intressant med tanke på hur utvecklingen sett ut under den senaste tiden. I slutet av maj nådde den svenska kronan sin lägsta nivå på mer än 100 år och många bedömare anser att kronan kommer att vara fortsatt låg under en tid framöver. Framför allt om den parlamentariska situationen efter höstens riksdagsval blir oklar och det blir svårt med regeringsbildning tror bedömare att kronan kan sjunka ytterligare.

Dock lär kronan stiga på sikt och är man med då finns det förstås goda möjligheter till vinst. Något man särskilt bör hålla utkik efter är när Riksbanken justerar räntan eftersom detta ofta är något som påverkar kronan. Flera av chefsekonomerna på de stora bankerna tror att räntan kommer att ligga på en mycket läg nivå under hela 2018 och inte höjas förrän under 2019.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner