In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

IQ Option turneringar med binära optioner

iqoptionIQ Option har en av branschens mest innovativa plattformar. De är dessutom en av ett fåtal mäklare som erbjuder turneringar med binära optioner. IQ Option turneringar har unika funktioner som är både roliga och som gör handeln ännu mer avancerad. Dessutom skapar det en tävlingsanda hos användarna, och ger dem chansen att vinna stort.

Hur fungerar IQ Option turneringar?

Om du vill medverka i turneringen behöver du betala en inträdesavgift. Det är dock en relativt låg kostnad, mellan 5 till 20 dollar. Turneringarna varar olika länge, från en vecka till en månad, eller bara en eller ett par dagar.

Du behöver med andra ord inte lägga alldeles för mycket tid på turneringarna. När du har betalat inträdesavgiften får du en virtuell valuta att tävla med, antingen 100$ eller 10 000$ beroende på reglerna för turneringen. Med din virtuella valuta kan du få ut ännu mer av ditt handelskonto på IQ Option. Den som har högst saldo med den virtuella valutan när turneringen avslutas vinner högsta pris. Även om de flesta priserna bestäms i förhand finns det också varierande priser som beror på hur många som tävlar i turneringen. I sådana fall blir priset högre ju fler som medverkar.

Även reglerna kan variera. Till exempel erbjuder vissa turneringar en funktion som låter dig köpa mer virtuell valuta om du använt upp allt du fick för inträdesavgiften. Vanligtvis kan du köpa mer för samma pris som du betalt i inträdesavgift – dock är det inte alla gånger du kan använda den fördelen.

IQ Option turneringar

Förhandstitt på en turnering för binära optioner

Turneringar med binära optioner: en förhandstitt

Bilden du kan se ovan är från en turnering som startade 31/12 och varade i en månad. Både inträdesavgiften och den andra avgiften var 20$, och det högsta priset var 10 000$, vilket är ett respektabelt belopp när det kommer till turneringar. I den här tävlingen kunde handlare även se hur det gick för de andra i tävlingen. Turneringarna är en ny twist när det kommer till handel med binära optioner och uppskattas av de flesta handlare. Om du inte redan har provat på en turnering rekommenderar vi det – du kan tjäna en hel del pengar på en halvtimme utan att behöva investera stort.

Strategier för turneringar

Även om IQ Option turneringar är spännande och roliga får vi inte glömma bort hur hård konkurrensen kan vara. Du måste slå de bästa handlarna för att kunna vinna. Dock finns det även deltagare som inte har rätt strategi alls. Om du, å andra sidan, hittar en bra strategi får du övertaget. Nedan hittar du ett par strategier att ha i åtanke:

Satsa stort

De flesta turneringarna hos IQ Option har flera priser, även om värdet för dem varierar beroende på vilken plats du hamnar på. Det kan vara frestande att behålla en plats på en lägre position för att se till att du åtminstone vinner något, men den strategin kan begränsa din potential och betyda att du aldrig vinner stort.

Skynda långsamt

Det finns deltagare som börjar handla sekunden turneringen börjar. Det är en riktigt dålig idé. Gör inget utan att tänka igenom det först. Ta en stund att lära dig hur de andra deltagarna handlar. Se vilka som är aggressiva och vissa som är mer försiktiga. Låt å andra sidan inte någon annan få ett alltför stort försprång innan du börjar handla. Att vara observant i början kan ge dig överhanden senare i tävlingen.

Justera handelsstrategin

Innan du använder din strategi bör du ha koll på hur de andra deltagarna handlar. Dessutom bör du vara medveten om vilken plats du har i tävlingen. Då är det läge att justera din strategi för att öka dina vinstchanser. Om dina starkaste motståndare till exempel använder en försiktig strategi kan du vara mer aggressiv i handeln för att gå om dem. Och om du redan leder tävlingen bör du jobba på att bibehålla din position utan att ta för stora risker. Skulle du halka ner på listan bör du se till att försöka hålla jämna steg med de ledande handlarna så att du kan pusha för att gå om dem när det blir läge för det.

Tror du att du missat chansen att vinna?

Bli inte alltför ledsen om du inte tror att du kan vinna något när turneringen närmar sig slutet. Om du har pengar på kontot kan du fortfarande vinna något, och det är läge att ta lite risker. Du har inte så mycket att förlora, och kan lika gärna slå på stort!

Analys och utvärdering

Vare sig du vann eller inte är det viktigt att du analyserar din strategi när turneringen är avslutad. Det kommer att hjälpa dig att identifiera vilka områden du behöver jobba på. Dessutom kan du använda informationen från din analys nästa gång du tävlar.

Har du provat på turneringar med binära optioner? Lämna en kommentar nedan!

Mer information om IQ Option

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner
TOPlist