In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

IQ Option – Vår erfarenhet

IQ Option – Vår erfarenhetMånga som har sett reklam för IQ Option frågar vad vi har för upplevelse av dem. Skulle vi rekommendera dem till våra läsare och vänner? Och varför? Du hittar svaren på de frågorna och många fler i den här artikeln.

Varför borde jag handla med IQ Option?

För det första får webbsidan miljontals besökare varje månad. I maj 2017 var det runt 35 miljoner handlare som besökte dem. För det andra har mäklaren 17 miljoner aktiva handelskonton som handlar fler än 2 miljoner gånger varje dag.

Statistiken talar för sig själv. När vi tittar på till exempel 24Option har de ”endast” 1 miljon besökare varje månad. Vi tror inte att alla miljoner som handlar med IQ Option har fel. Läs mer nedan!

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
IQ Option
På svenska
GRATIS DEMO-KONTO10 €Upp till 91 %*RecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Vår positiva upplevelse med IQ Option

Plattformen för att handla är blixtsnabb och handeln utvärderas inom ett par sekunder, så du behöver inte oroa dig för att mäklaren manipulerar priserna – som vissa bluffmäklare gör. IQ Option erbjuder dessutom många typer av tillgångar – fler än 120, vilket är något av det största utbuden vi sett.

Det enda problemet är att om du inte är VIP-medlem (när du har satt in minst 3 000$) får du inte särskilt bra avkastning. VIP-handlare kan handla med kortsiktiga optioner med avkastning på 85-91% för varje framgångsrik handel.

I övrigt är avkastningen runt 75%. VIP-avkastningen är upp till 92%, men även den vanliga är absolut inte en av de sämre på marknaden.

Plattformen pa IQ Option

Plattformen på IQ Option

DEMO-konto för IQ Option

Du kan aktivera demo-kontot när du har skapat ett konto, och när du gjort din första insättning byter det automatiskt över till ett vanligt konto som låter dig handla med riktiga pengar. Du kan välja mellan båda typerna av konton genom att klicka på den nedåtriktade pilen bredvid ditt saldo.

Dock rekommenderar vi att du även använder ett ”riktigt” konto för att lära dig. Varför? Jo, för att du kan handla med så lite som 1$. Även om det inte är något stort belopp tenderar man att fokusera mer när man handlar med riktiga pengar. Med ett demo-konto tänker man lätt att det inte spelar så stor roll och handlar mer vårdslöst. J

Vad tycker DU om IQ Option?

Hör gärna av dig i kommentarerna – vi vill gärna veta hur du upplevt den här mäklaren, och du kan även hjälpa andra som vill handla med binära optioner. Men för oss är IQ Option helt enkelt en mäklare för binära optioner som du absolut måste prova på.

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
IQ Option
På svenska
GRATIS DEMO-KONTO10 €Upp till 91 %*RecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Mer om IQ Option:

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner