In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

IQ Option – Gratis demo-konto 2019

iqoption demoFör ett par månader sedan presenterade vi en ny mäklare – IQ Option. Sedan dess har den blivit en riktig favorit. Vi har redan skrivit om dem i artikeln om vår erfarenhet av IQ Option.

En av anledningarna till att vi rekommenderar den här mäklaren är att de erbjuder ett bra, gratis demo-konto.

Så skaffar du ett demo-konto hos IQ Option

Det är relativt enkelt att skaffa ett demo-konto hos IQ Option. Till skillnad från andra mäklare, som till exempel 24Option, behöver du bara göra en enkel registrering. Det tar bara sekunder (ett par minuter som mest) att registrera dig och få ett konto med 1 000 virtuella dollar som du kan använda för att handla och testa plattformen och dina handelsmönster.

iqoption demo-konto

Steg 1 – Skapa ett konto

 • Klicka på knappen ovan eller här för att skapa ett konto hos IQ Option.
 • Ange informationen i de två vita fälten – din email i det första och ett lösenord du kommer ihåg i det andra.
 • Tryck ENTER eller klicka på knappen för att ÖPPNA ETT GRATIS KONTO.
 • Du skickas då automatiskt vidare till handelsplattformen. Det kan ta en liten stund att ladda.
 • Under tiden kan du gå till din email och öppna meddelandet med en länk för att verifiera din email.

Steg 2 – Riskvarning

 • iqoption RiskvarningNär du har öppnat handelsplattformen måste du bekräfta att du är medveten om riskerna som handel med binära optioner medför och att handel med dem inte kan garantera vinst. Om du bara ska handla med ett demo-konto spelar det inte så stor roll.
 • Klicka för att bekräfta att du har läst och förstår riskerna och BÖRJA HANDLA.

Steg 3 – Välj ett demo-konto

 • Nu öppnas ett fönster där du får välja om du vill handla med ett demo-konto eller sätta in och handla med riktiga pengar.
 • Självklart väljer vi knappen till vänster för att börja handla med ett demo-konto.
Välj ett demo-konto

Vi väljer knappen till vänster för att börja handla med ett demo-konto

Steg 4 – Handla!

 • Nu kan du komma igång med handeln.
 • Om du vill byta mellan demo-konto och handel med riktiga pengar klickar du helt enkelt i det övre högra hörnet, på ditt saldo, och välj mellan DEMO-KONTO eller VANLIGT KONTO med riktiga pengar.
 • Lycka till!

För mer information om IQ Option

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner