In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Hur väljer man rätt tillgångar?

Hur valjer man ratt tillgangarAtt välja rätt tillgång att handla med är en viktig process. Det är ett beslut som du bör fatta med eftertanke för varje handel, med både sluttiden och din budget i åtanke.

I den här artikeln hittar du ett par tips som kan hjälpa dig att välja mellan alla olika index, råvaror, valutapar och aktier. Det kan verka överväldigande för nybörjare, särskilt eftersom vissa mäklare erbjuder handel med upp till 180 olika tillgångar.

När du ska välja tillgång finns det alltså fyra olika kategorier som du kan handla med. Vissa har favoriter och handlar endast med dem, medan andra varierar hur de investerar. För det mesta väljer man tillgångarna som man känner sig mest bekväm med. Om du redan har handlat med Forex, till exempel, är det mycket mer troligt att du väljer att handla med binära optioner som baseras på valutapar. Det är inget fel med att fokusera på en eller två tillgångar, men glöm inte att det finns många fler att utforska.

Om du håller dig till en enda tillgång kommer du sannolikt att missa en hel del enkel och lönsam handel med andra tillgångar utan att ens märka det. Om du är en nybörjare kommer du förr eller senare att lära dig hur viktigt det är att hålla sig till handel med låg risk hos mäklare som erbjuder bra funktioner. Till exempel så erbjuder mäklaren IQ Option fler än 500 tillgångar som du kan handla med. Det betyder att alla kan hitta egna favoriter!

När du är redo att börja handla är det dags att välja en tillgång från listan av allt mäklaren har att erbjuda. Den listan innehåller även olika tidsperioder som du kan handla under, plus mer användbar information. Tiderna varierar från mäklare till mäklare, vilket betyder att det är viktigt att välja rätt plattform. Om du inte har valt en mäklare än, ta en titt på våra tips för nybörjare, där du kan läsa om hur processen fungerar steg för steg.

Om du är intresserad av grundläggande analys bör du ta en titt på hemsidor som fokuserar på det och som kan tillhandahålla aktuell information – det kan hjälpa dig att hitta rätt sida och tillgångar att handla med. Du kan använda nyhetssidorna Bloomberg och Reuters för det – de är två av de mest kända internationella sidorna. Dessutom har de information om alla fyra typer att tillgångar. Du kan även titta på de ekonomiska nyheterna på TV, medan tidningar är mindre pålitliga eftersom deras information kan vara ett par dagar gammal. Som handlare behöver du den senaste informationen och du behöver den så snabbt som möjligt.

Om du redan är bekant med hur teknisk analys fungerar passar nog de ekonomiska nyheterna bättre än pristabeller, men i bästa fall bör du använda båda metoderna. Ibland kan det kännas som att det är väldigt tidskrävande att studera tabellerna, men då och då måste du studera siffrorna noggrant för att få en uppfattning om vad som händer. Genom att kombinera dem med nyheterna kommer du dessutom säkert att hitta en tillgång som passar just dig.

ekonomiska kalendrar

Mäklare har ofta ”heta” tillgångar eller ”favoriter” där de lyfter fram utvalda produkter. Det är en extra funktion som många handlare använder, och som kan vara en av anledningarna till varför man väljer en viss mäklare. Med den typen av funktion kan du se hur handeln med en viss tillgång går och hur populär den är. Dock är det självklart inte något som kan garantera framgång.

Enligt vår egna erfarenhet är det en god idé att ta en titt på mäklarens ”favoriter” och använda den informationen tillsammans med allt annat som du har lärt dig. Dock bör du alltid gå på magkänslan och använda förståndet.

Att välja en tillgång behöver inte vara särskilt komplicerat. Det finns otaliga sätt som låter dig tjäna pengar på handeln. Allt du behöver göra är att hitta dem och använda dem på ett sätt som gynnar dig. Enkla verktyg som marknadsrapporter, diagram och ekonomiska kalendrar kan dessutom vara väldigt användbara när du ska välja tillgångar. I slutänden finns det bara ett rätt val – vad som fungerar bäst för just dig.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner