In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Hur kan man lita på något som inte finns?

kryptovalutorInnan den allra första Bitcoin–konferensen i London år 2013 så gjordes en opinionsundersökning för att se vad allmänheten visste om kryptovalutan då, fyra år efter att den hade lanserats. Även om demografin var vinklad mot de som var mer intresserade av teknologi och teknik, alltså yngre användare med surfplattor, intresserade av innovation, så var resultaten överraskande – hela 69% av de som svarade kände till Bitcoin.

Bland de 69% som svarade att de kände till Bitcoin var det dock bara 32% som angav att de litade på kryptovalutan. Det har gått fem år sedan dess, men det är fortfarande många som ser Bitcoin – och kryptovalutor i allmänhet – som suspekta och opålitliga. Trots att de utsetts till årets hetaste investering av Wall Street, och att de anses vara investeringarnas framtid av många, så finns det ledande förvaltare som hävdar att kryptovalutornas värde knappt överstiger vad kunderna betalar för dem (Howard Marks, Oaktree Capital).

https://optionerbinara.se/kryptovalutor-i-ett-notskal ? Hur kan man tjäna på något som inte egentligen existerar? Och varför borde du lita på kryptovalutorna och investera? Nedan hittar du en lista på ett antal goda anledningar:

  • Inga valutor existerar egentligen – Om du inte har fickan fylld med guldmynt så är det teoretiskt värde du använder. Om man till exempel tar en titt på en brittisk sedel så står det ”I promise to pay the bearer on demand”, ”Jag lovar att återbetala innehavaren vid förfrågan. Sedlar är nämligen kvarlevor från tiden då de fungerade som kvitton för insättningar av guld, och vi har använt dem sedan 1500-talet. Alltså: om du kan lita på en femtiolapp eller en hundralapp så kan du lita på Bitcoin.
  • Kryptovalutorna har snabbt blivit ett globalt betalsätt som används av fler och fler. De erbjuder anonymitet, relativt låga kostnader (vanligtvis bara ett par ören eller kronor per transaktion) och frihet – de regleras inte av en enstaka bank eller regering. Det är även i princip omöjligt att manipulera marknadsvärdet av en valuta som använder peer-to-peer-kod. Bitcoin kan nu användas för att betala för allt från flygbiljetter till shopping, och för att göra transaktioner och investeringar på nätet.
  • Litar du på matematiken? Bra, då kommer det att bli enklare för dig att lita på kryptovalutor. Samma kod som begränsar utbudet av bitcoins (det finns nämligen ett begränsat utbud, precis som med guld!) är samma kod som verifierar transaktionerna, så att det alltid finns ett register på vad som sålts och köpts. Kryptovalutor hotar numera bankerna – och det är inte något negativt för dig som investerare eller privatperson. Bankerna kan nämligen inte kontrollera dem. Istället förbigår tekniken banken och är tillgänglig för alla som har en dator eller en smartphone med en app.

För ett par hundra år sedan så sågs papperssedlar som suspekta, och det var många som inte litade på dem. Till viss del gjorde de rätt – det var relativt enkelt att förfalska de nya sedlarna. Dock har utvecklingen kommit långt sedan dess, och att förfalska datakod är i princip omöjligt. Det gör att kryptovalutor som Bitcoin är mycket pålitliga, och att de är några av världens mest solida valutor – både för vardaglig användning och för investering.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner