In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Hur fungerar ett demo-konto?

demo-kontoDemo-konton för binära optioner är ett utmärkt sätt att prova på hur allt fungerar. Du handlar enkelt och satsar pengar precis som på ett vanligt konto, men utan risk – pengarna är nämligen virtuella. Du kan ta reda på huruvida handelsmönstren du använder fungerar, och om du kan gå med vinst eller förlust, utan att riskera ett enda öre. En annan anledning till att prova på ett demo-konto är helt enkelt att se hur handeln fungerar på en viss plattform eller hos en viss mäklare, och hur snabbt det går att handla.

Många mäklare erbjuder demo-konton om du ber om ett. Dock måste du sätta in pengar hos de flesta för att kunna dra nytta av det, men du kan ta ut pengarna igen när du väl fått ditt demo-konto. Insättningen är alltså oftast endast en formalitet.

Vissa mäklare, som IQ Option och HighLow erbjuder även fungerande demo-konton gratis – allt du behöver göra är att öppna ett konto.

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
IQ Option
På svenska
GRATIS DEMO-KONTO10 €Upp till 91 %*RecensionBörja Handla
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Mäklare som erbjuder demo-konton

Det finns även demo-konton som är helt gratis utan några krav, som våran demo för binära optioner. Dessa plattformar skiljer sig oftast från mäklarnas på vissa sätt, men räcker väl om du vill prova på en strategi eller är en nybörjare som vill se hur allt fungerar.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner