In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Hur börjar man handla med binära optioner?

Om du vill börja handla med binära optioner rekommenderar vi starkt att du provar på ett demo-konto under de första veckorna eller månaderna. Anledningen till det är att du behöver förstå dig på hur optionerna och marknaden fungerar.

När du har lärt dig det kan du ta det till nästa nivå och handla med riktiga pengar (äntligen!). Det är då handeln börjar på riktigt! Det är busenkelt att handla med binära optioner. Vi förklarar hur du gör med ett par enkla steg. Då kör vi!

Välj mäklare

Det första du behöver göra är att välja en mäklare att handla med. Om du inte är helt nöjd med mäklarens tjänster kan du alltid ta ut dina pengar och prova på en annan. Du hittar vår lista på pålitliga mäklare här på sidan. I den här artikeln använder vi StockPair, som passar för nybörjare och även är en av våra favoritmäklare.

Skapa ett konto

stockpair

Det andra du behöver göra är att skapa ett konto. Genom att klicka på ”Öppna ett konto” kommer du till ett formulär med information du behöver fylla i för att skapa ett konto. Ange informationen och klicka för att spara och gå vidare. På den följande sidan fyller du i mer information om dig själv. Det tar bara ett par minuter, och du behöver bara göra det en gång.

Hur borjar man handla med binara optioner

Sätt in pengar på ditt konto

Hur borjar man handla med binara optioner

När du har registrerat dig loggas du automatiskt in på ditt nya konto och förs vidare till sidan för insättningar. Välj ditt betalsätt, fyll i formuläret och klicka för att göra en insättning. Om du använder ett kredit- eller kontokort kommer pengarna att finnas på ditt konto inom ett par sekunder.

Nu är du redo!

När du har gjort en insättning kan du se ditt saldo i det övre högra hörnet av skärmen.

broker stockpair

I huvudmenyn kan du välja att börja handla. Här hittar du en hel del val som kan verka komplicerade i början, men det är egentligen väldigt enkelt. Nu ska vi ta en titt på vad allt betyder och hur det fungerar.

Hur borjar man handla med binara optioner

  • 1) Välj typ av tillgång. KIKO eller UP/DOWN (Vad är KIKO-optioner?)
  • 2) Välj riktning. Det här fältet visar hur investerarna handlat. CALL eller UPP betyder att man tror att priset kommer att öka, och PUT eller NER betyder motsatsen.
  • 3) Välj en tillgång. Här kan du välja vad du vill handla med, som råvaror, aktier, index och valutor.
  • 4) Investera. När du har valt CALL eller PUT kan du välja beloppet du vill handla med och se hur mycket du kan vinna eller förlora.
  • 5) Alla öppna positioner. När du har börjat handla kan du se hur det går i det här fältet.

På bilderna ser du en äldre version av Stockpairs gränssnitt, men oroa dig inte – alla mäklare har liknande plattformar. Som du kan se är det enkelt att använda, och mäklarna har mycket intuitiva och användarvänliga system. Om du har några frågor får du gärna lämna en kommentar nedan.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner