In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Nyheter: Handla kryptovalutor med binära mäklare

bitcoinKryptovalutor har blivit ett globalt fenomen och kan ses i nyheterna, otaliga forum och diskussioner på nätet. Du har säkert hört talas om åtminstone en av dem, som Bitcoin, Ethereum, Ripple eller Litecoin.

I och med att kryptovalutor har blivit så populära har mäklare med binära optioner börjat erbjuda dem för sina handlare.

Nu ska vi ta en närmare titt på hur du kan handla med kryptovalutor med de olika mäklarna.

Bitcoin

För att se hur populärt Bitcoin har blivit kan vi använda Google Trends. Vi gjorde en sökning på ordet Bitcoin, och som du tydligt kan se i bilden nedan så har sökningarna mångfaldigats under det senaste året.

bitcoin sweden

Antalet sökningar för Bitcoin under det senaste året

Kryptovalutor med IQ Option

IQ Option har erbjudit handel med kryptovalutor under de senaste månaderna, både som binära optioner och genom CFD. Vi tenderar att hålla oss till binära optioner, men eftersom kryptovalutor är såpass flyktiga kan CFD med hävstång vara ett smartare val.

Som vi redan nämnt så kan man handla med CFD med en hävstång på upp till 1:5. Det betyder att varje tia du använder från ditt egna saldo matchas av mäklaren, så att du kan köpa Bitcoin för femtio kronor – och alltså få samma vinster med 20% av insatsen.

iq-option-krypto

Handla BTC med IQ Option

Kryptovalutor med BDSwiss

BDSwiss skickade nyligen ut ett email för att meddela sina kunder om att de nu erbjuder handel med kryptovalutor. De är en av allt fler mäklare som gör det, och det går nu att handla med kryptovalutor på de flesta plattformarna.

Även om BDSwiss nu erbjuder handel med kryptovalutor så är deras plattform långsammare än IQ Options, och deras lägsta gräns för insättningar är högre, vilket är anledningen till att vi inte handlar med dem särskilt ofta. Å andra sidan så erbjuder BDSwiss sin sida och sina tjänster på fler språk, som tyska, tjeckiska, portugisiska och mer, vilket är viktigt för många handlare.

 

bdswiss-krypto

Skapa ett konto med BDSwiss

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
BDSwiss
Handel i SEK800 kr70-89 %*RecensionBörja Handla

Anonyma handelskonton med eXbino

eXbino erbjuder en intressant version av handeln med anonyma handelskonton. Det betyder att man använder samma princip som med ett vanligt handelskonto, men att man skapar kontot utan att ange namn eller adress, eller skicka in dokument för verifiering. De erbjuder även en minsta gräns för insättningar på bara 10 dollar.

Med ett eXbino-konto kan man inte använda ”vanliga” pengar. Man kan inte sätta in dollar, euro eller pund – det går endast att använda Bitcoin, som även är den enda valutan som kan tas ut från kontot.

Den enda nackdelen med den här typen av konto är att man inte kan hålla kontot säkert, eftersom man inte har verifierat det med sin egna information. Vi rekommenderar inte den här typen av handel med större belopp, men om du har mindre än 0,5 BTC på kontot så har du inte så mycket att oroa dig för.

Mer info

Självklart finns det ett antal mäklare som erbjuder BTC, och vi kommer att lägga upp recensioner av dem inom kort.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner