In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Handel med oreglerade mäklare

Handel med oreglerade maklareSom du säkert vet är det första du bör ta reda på när du letar efter en mäklare huruvida de är reglerade eller inte. Tyvärr har binära optioner blivit ett mål för bedragare och bluffar, med skrupellösa personer som missbrukar systemet för att stjäla pengar. Det finns hundratals mäklare med binära optioner på nätet, men vi rekommenderar att du håller dig borta från de flesta av dem. Varför? Och vilken mäklare är rätt för dig? Vi ska ta en närmare titt på det.

Vid det här laget måste du ha läst eller hört att en bra mäklare måste vara reglerad. Eftersom de flesta inte är det går de inte att lita på – och du bör alltså inte handla med dem. Dock är det inte en regel som är skriven i sten. Det finns även pålitliga mäklare som inte regleras. Hur fungerar det?

Om en mäklare är reglerad är det vanligtvis ett gott tecken på att de är pålitliga och att du säkert kan sätta in och ta ut pengar. Dock fungerar det inte så 100% av gångerna. Reglering är nämligen inte den enda faktorn som bedömer hur bra en mäklare är. Vilket är anledningen till att det faktiskt finns bra mäklare som inte regleras.

Fördelarna med att handla med en reglerad mäklare

Den största anledningen att handla med en reglerad mäklare är definitivt att det skyddar dig och dina pengar, och att myndigheten som reglerar mäklaren kan hjälpa dig om du stöter på problem. Reglerade mäklare med binära optioner måste följa regler som bestäms av myndigheter som till exempel CySEC, och dessa regler är utformade för att skydda oss som handlare.

Om en mäklare vill regleras kan de inte bryta mot myndighetens principer eller regler. Om de gör det kan de bli av med sin licens, och då får deras kunder tillbaka pengarna de investerat.

Nackdelarna med att handla med en reglerad mäklare

Finns det nackdelar med att handla med en reglerad mäklare? Självklart, annars hade vi inte ställt den frågan!

  • För det första: Om man endast handlar med reglerade mäklare kan man missa mäklare som IQ Option – en av världens högst rankade mäklare för binära optioner.
  • För det andra: Bor du i USA? De flesta reglerade mäklarna tillåter inte kunder från staterna, eftersom det strider mot lokala lagar och bestämmelser från myndigheterna som reglerar dem.

BancDeBinary

Såhär fungerar det: reglerade mäklare kan tillåta kunder från USA, men endast om de är registrerade hos myndigheten CFTC, och i sådana fall kan de inte tillåta handel med valutor eller råvaror.

Hur fungerar det med oreglerade mäklare?

Om du hittar en mäklare som du gillar och som inte är reglerad betyder det inte automatiskt att du aldrig bör handla med dem. Vad som är mycket värre är mäklare som inte regleras men hävdar motsatsen, och det händer faktiskt!

Vi rekommenderar att du letar efter recensioner om mäklare på nätet, som kan hjälpa dig att fatta ett beslut. Kom dock ihåg att titta på recensioner på flera sidor så att du får så opartisk information som möjligt.

Kom också ihåg att börja sakta. Du kan till exempel komma igång genom att sätta in 2 000 kronor (det är det minsta beloppet du kan sätta in hos vissa mäklare) och handla. Prova sedan att göra ett uttag och se hur det fungerar.

Lycka till med handeln!

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner