In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Handel med binära optioner direkt i MT4

SpotOption-plattform

SpotOption-plattform för handel med binära optioner

SpotOption tillåter äntligen handel med binära optioner direkt i Meta Trader 4. Det betyder att du inte längre behöver logga in på mäklarens plattform och kan handla smidigt i programmet.

Den har vi hört innan, men är det sant?

SpotOptions officiella uttalande

SpotOptions officiella uttalande lyder:

SpotOption har lanserat sin MT4-plugin, som låter MT4-operatörer automatiskt erbjuda SpotOptions ledande lösning för binära optioner för handlare – direkt i MT4-plattformen. Integrationsprocessen är snabb och enkel, och gör att handlarna kan komma åt sina konton och saldon. Instrumenten och flödet med priser görs genom MT4, liksom insättningar och uttag. Handlare kan även använda MT4s expertråd för binära optioner, samt dussintals indikatorer och oscillatorer för handeln. Det ger mäklarna chansen att dra till dig en helt ny databas av handlare, samt att diversifiera sina portföljer för existerande kunder, utan några extra steg eller installationer.

Källa: SpotOption lanserar ny CFD-plattform och MT4-plugin

I ett nötskal: SpotOption, som leder branschen inom plattformar för handel med binära optioner, erbjuder nu en MT4-plugin som låter dig koppla upp dig till ditt handelskonto med SpotOption. Det betyder att du kan hantera ditt konto (öppna och stänga positioner, göra insättningar och uttag) direkt i MetaTrader4.

Med företagets nya plugin kan du handla med indikatorer (som BERSI Scalpautomatiskt. Det återstår att se om det är en bra idé eller ej, men varför inte?

Intressant fakta: Serverfinansmagnater meddelande ändringen redan år 2012, men vi har fortfarande inte sett någon feedback från mäklare. SpotOptions officiella uttalande om plugin för MT4 publicerades 13/12/2016.

Hur kommer den modifierade MT4 att se ut?

Nedan kan du se en bild vi skapat av MetaTrader 4 som visar hur det kommer att se ut i teorin när deras plugin implementerats.

Meta Trader 4

Vad tycker vi om förändringarna?

Det är ett steg framåt, men mäklarna måste börja med att tänka över det och acceptera och installera programmet. SpotOption erbjuder just nu en möjlig lösning. Vi har letat efter mäklare som erbjuder dessa möjligheter, och har endast hittat 2. Tyvärr minns vi bara en av dem, vilket är SMS (Solidary Market Systems) som inte använder SpotOptions plattform utan har en egen.

Dock är vi tveksamma till automatiska system för handel med binära optioner (system som inte använder handlarens kunskaper) med SpotOption. Det kan möjligtvis skapa fler binära bluffar, som EZTrader.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner
TOPlist