In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 1: Grundläggande analys – En introduktion

Nu ska vi ta en titt på ett par artiklar som täcker grundläggande analyser och hur globala nyheter kan vara gynnsamma för oss som handlare. Grundläggande analys är en aspekt som inte får glömmas bort, och som är viktig för alla handlare.

Vad är grundläggande analys?

Grundläggande analysTill skillnad från teknisk analys handlar man med grundläggande analys genom att undvika alla indikatorer och priser på marknaden – vilket han verka helt irrationellt för handlare som föredrar en teknisk analys. Handlaren försöker med grundläggande analys att förutspå vilket håll marknaden rör sig åt genom att använda fakta och de senaste nyheterna från hela världen, vilket kan göra det mer troligt att priset på tillgångarna kommer att sjunka eller stiga.

Till exempel:

Torka i Brasilien kan troligtvis minska priset på en vara som kaffe. Om man å andra sidan får reda på att arbetslösheten i Schweiz stigit kan det orsaka en minskning i den Schweiziska francen och en ökning i valutaparet USD/CHF.

Att handla med binära optioner

Viktiga nyheter kan relativt enkelt användas för gynnsam handel med binära optioner. Dock är det viktigt att ha all information till hands, som till exempel:

  • När informationen tillkännages
  • Vilka valutapar som kommer att påverkas
  • Vilken riktning priset kommer att röra sig i
  • Hur stor påverkan informationen kommer att ha

Vi kommer att gå igenom alla punkterna i de här artiklarna, så läs vidare!

Se till att gilla vår Facebook-sida – så hör vi av oss när nästa del läggs till!

Mäklare för binära optioner

IQ Option

De viktigaste nyheterna (du kan hitta minst ett par om dagen) kan ha stor åverkan på dina diagram. De kan påverka priserna med fler än hundra ”pips” inom ett par minuter – det kan vi använda till vår fördel. Därför gillar vi att handla med grundläggande analys med IQ Options som erbjuder upp till 91% vinst på vinnande handel.

24Option

En annan mäklare som passar för handel baserad på de senaste nyheterna är 24Option, med ett system som liknar kiko binära optioner – ”boundary”-optioner. Om priset rör sig bortom en specifik intervall tjänar du pengar. Och när du handlar med grundläggande analys är så nästan alltid fallet.

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner