In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Del 2: Grundläggande analys – En introduktion (video)

Idag ska vi ta en titt på en video från YouTube. Även om videon fokuserar på Forex kan den även hjälpa oss att förstå handel med binära optioner genom grundläggande analys. Vi använder intradagshandel, vilket skiljer sig något från vad som förklaras i videon, men den har ändå en hel del intressant information som man behöver ha i åtanke för att handla på marknaderna.
Videon ger oss en bra översikt över hur handel med nyheterna fungerar och vilka effekter dessa har på ekonomin, både i kort och lång sikt. Den förklarar även vad räntor är och mycket mer.

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner