Recension | Artiklar

EZTrader

EZTrader är en mäklare för binära optioner som du kanske redan känner till. Tyvärr är det många som haft dåliga upplevelser med det här opålitliga företaget som liknar en annan mäklare vi inte heller rekommenderar – Zoomtrader.

Är EZTrader en bluff?

Ja. På grund av ett antal anledningar:

  • År 2015 bötfälldes WGM Services av Cyperns tillsynsorgan CySEC 340 000$ för ett antal brott mot regelverket.
  • Sedan dess har de fått många fler böter, men eftersom de tjänar så mycket på bedrägeriet betalar de helt enkelt böterna och fortsätter som vanligt.
  • Mäklarens bonusar och regler för uttag är oacceptabla. Innan en handlare kan ta ut pengar måste de handla minst tre gånger – vilket är ett brott mot CySECs regler.

Dålig handelshistoria

Man skulle kunna tro att en mäklare med så dåligt rykte inte borde dra till sig så många handlare. Men förvånansvärt nog verkade motsatsen först vara sann. Oberoende statistik visade att mäklarens hemsida fick precis lika många besökare som innan. Det betyder att handlare fortfarande satte in pengar hos mäklaren – 200 000 handlare om månaden, faktiskt.

Dock verkar man nu ha fått upp uppmärksamheten för problemet, och som du kan se nedan har handlare raskt börjat lämna den opålitliga mäklaren.

På diskussionsforum över hela världen kan man läsa att även om handlare ber om uttag så sker de inte alltid som de ska. I de fallen behåller mäklaren alla pengar och slutar att svara på meddelanden. Det är inte acceptabelt.

Det finns dussintals, eller till och med hundratals, fall när det här händer. Vi rekommenderar alltså absolut inte att du handlar med den här mäklaren och beklagar om du gjort det tidigare. Hör gärna av dig om din erfarenhet i kommentarerna!

EZ Trader För-och
Snygg plattform, men…
EZ Trader Nackdelar
Plattformen är en bluff som flyttar priserna mot din handel
Omöjligt att ta ut pengar