In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

En läsares upplevelse av binära optioner

Vi har fått ännu ett spännande mail idag, och vill dela det med dig (med avsändarens tillstånd, såklart). Mailet kom från en av våra läsare som själv har upplevt all stress och alla känslor som handeln kan medföra – både genom förluster och genom vinster.

Vi rekommenderar att du läser om deras upplevelse, eftersom den beskriver saker och känslor som kan påverka dig som handlare. Lita på oss när vi säger att du kommer att vara tvungen att hantera dem förr eller senare om du vill bli framgångsrik i den här branschen.

Ämne: En komplimang

Hej  Step

Jag hittade din sida om binära optioner idag och lärde mig en hel del användbar information. Stort tack, och fortsätt med dina artiklar! Personligen så har jag lärt mig mer om binära optioner under den senaste månaden. Jag har varit lite skeptisk dock. Jag har läst en hel del artiklar, tittat på videos som euromillionaresystem och så vidare. Jag har även provat på demo-konton med goda resultat.

Den här veckan bestämde jag mig för att prova på handeln på riktigt. Hur gick det? Både bra och dåligt. Jag hittade den australienska mäklaren High Low som erbjuder minsta insättningar på tio dollar när man använder banköverföring, och som låter kunderna handla för bara tio dollar. Så jag investerade 100$ som snabbt blev till 230$ och sedan… noll. Jag blev besviken… Nästa dag försökte jag igen, fast utan någon typ av strategi. Jag provade med 50$ och pengarna försvann snabbt. Så nu har jag hittat en annan mäklare, IQoption.

Deras minsta gräns för insättning är tio dollar, och det minsta beloppet man kan handla med är en dollar. På två och en halv timme förvandlade jag 100$ till 400$. Men sedan förlorade jag allt. Nästa dag blev 20$ till 302$ på runt tre timmar och sedan noll efter en halvtimme. Jag hade över-investerat med 60$. Det jag har lärt mig är att allt handlar om sinnet och om disciplin. Så länge jag följde mina instinkter och min magkänsla så gick allt bra. Men sedan förlorade jag på 2-3 positioner och struntade i min strategi. Det var antagligen det största misstaget. Jag följde upp förlusterna med absurda positioner på 100$ och allting gick snett. Jag har lärt mig att hur länge man handlar verkligen kan påverka en, och att jag inte kan koncentrera mig i mer än ett par timmar. Vad tror du? Tack för att du läst mitt brev.

Jag önskar dig lycka till.

Det bästa som den här handlaren har lärt sig är var problemet ligger. Med lite övning och tålamod kan de bli ännu en framgångsrik investerare! Tack för mailet.

Vad kan DU lära dig från det här? Jo, att du alltid bör ha en plan för penningförvaltning. Vad tror du?

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner