In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

De 5 viktigaste tipsen för handel med binära optioner

tips för handel med binära optionerNedan hittar du 5 viktiga tips för handel med binära optioner. Du behöver såklart inte följa dem – om du inte vill bli en framgångsrik handlare, vill säga…

1) Handla aldrig med mer…

….än vad du har råd att förlora. Som vi har nämnt tidigare finns det inga garantier i handeln. Även med den bästa strategin går handeln ibland snett. Vi rekommenderar att du aldrig handlar med mer än 5-10% av ditt investerade kapital, särskilt i början.

2) Dina mål bör vara…

… realistiska. Om du sätter in 200$ på handelskontot kan du inte förvänta dig att kunna öka det till mer än 500$ på en vecka – det skulle innebära stora risker och ännu större förluster. Om du tar handel med optioner på allvar bör du aldrig spela ”roulett” med dina pengar!

3) Lär dig mer om…

…handeln. Även de mest framgångsrika handlarna och investerarna måste ständigt lära sig mer för att hålla jämna steg med branschen. Läs på om de senaste mäklarna, strategierna och tipsen på nätet. Det kommer att göra dig till en mer framgångsrik handlare – men kom ihåg att inte alla källor är pålitliga!

4) Ditt sinne är…

…. din fiende. Det må låta dumt, men så är det. Om du inte kan kontrollera det, vill säga. Människor är giriga djur, men bryt aldrig den första regeln, även om dina senaste 5 positioner gått med förlust och du vill kompensera för det.

I den situationen kanske du tänker: ”Jag har gått med förlust 5 gånger – varför inte satsa stort? Om jag vinner den här gången får jag tillbaka allt.” Det är en strategi som kan fungera en eller två gånger, men när den inte gör det kommer du att bli besviken – och pank. Du kommer att bli arg och skylla på de binära optionerna, att du inte lyckas tjäna några pengar på dem ändå. Men det kan du. Du måste bara veta när du bör stanna, och följa alla stegen.

Tro oss, vi har varit där…

5) Börja sakta…

… men säkert! Om du är en nybörjare bör du inte under några omständigheter handla med några större belopp under de första veckorna eller månaderna. Vi tar en titt på ett exempel:

Du har satt in 200$

Du handlar med 10$ per position (=5% av insättningen)

Du handlar 10 gånger om dagen med vinster runt 70% av gångerna (= 3 positioner som går med förlust och 7 som går med vinst)

Med 70% vinst har du tjänat 19$

Om du handlar måndag till fredag kan du tjäna nästan 380$ per månad

Du trodde säkert inte att det gick att bli lönsam med så lite som 10$!

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2021. All Rights Reserved. Binära Optioner
TOPlist