In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Buying Out: Att sälja en position innan utgångstiden

Buying OutHandel med CFD är en webbaserad affärsmöjlighet som låter dig handla med valutor och tillgångar utan att behöva ge dig in i den komplicerade aktiemarknaden. Genom att förutspå framtida prisförändringar för valutor eller tillgångar som guld eller silver kan du tjäna pengar på din investering. Det bästa är att du enkelt kan kontrollera handeln från din dator utan att behöva anstränga dig.

Handel med binära optioner är en form av handel som bland annat kan användas för valutor, som EUR/USD, EUR/JPY, etc. Då handlar du genom att välja PUT när du tror att priset kommer att minska och CALL när du tror att det kommer att stiga.

2 ytterligare valmöjligheter

Med binära optioner väljer du en utgångstid (när positionen stängs). Då går positionen ut oberoende om du har gått med vinst eller förlust. Dock finns det två ytterligare valmöjligheter för binär handel: rollover och buy out (sälj).

Rollover

Rollover låter dig förlänga utgångstiden genom att investera ytterligare cirka 30% i positionen. Det passar bra när du tror att du kommer att gå med förlust vid den ursprungliga utgångstiden.

Buy out

Buying OutDu kan även välja att sälja positionen. Det betyder att om du investerat 1000 kronor för en garanterad utbetalning på 1800 kronor om du vinner kan du stänga den innan utgångstiden om du tror att priset kommer att minska. Då kan du få tillbaka ett belopp som är i närheten av ditt investerade belopp eller ännu högre om positionen fortfarande går med vinst (högre än startpriset).

Om positionen å andra sidan redan går med förlust kan du få tillbaka mindre än vad du investerat. Du kanske till exempel bara får tillbaka 800 av de 1000 kronorna du investerat. Det är en förlust, men du kan minimera den genom att stänga positionen innan den fortsätter att sjunka.

Det är ett sätt att säkra dig mot total förlust och som kan medföra både fördelar och nackdelar.

Fördelar:

  • Du kan sälja positionen när som helst om du tror att den kommer att sluta med en förlust.
  • Du kan spara pengar och få tillbaka ditt investerade belopp om positionen börjar minska i värde.
  • Du kan även få en vinst på 1-79% om du gör rätt beslut vid rätt tidpunkt.
  • Som nybörjare kan du tjäna mindre vinster genom att köpa en position och stänga den så fort den går med vinst om du känner dig osäker på hur slutresultatet blir.

Nackdelar:

  • Du kan inte sälja optionen efter en viss tid, vanligtvis 5 minuter innan positionen stängs.
  • Du får inte alltid tillbaka 100% av ditt investerade belopp och kan få tillbaka mindre, även om positionen går åt ”rätt” håll.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner