In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Binära optioner – Tips för nybörjare

Eftersom optionerbinara.se  i huvudsak riktar sig till nybörjare har vi skrivit det här inlägget med tips för alla som vill komma igång med handeln. Här hittar du ett antal artiklar och videor som passar den som vill komma igång med – och lyckas med – handeln med binära optioner.

1) Varför och hur handlar man med binära optioner?
2) Jag vet vad binära optioner är. Men hur vet jag om priset kommer att öka eller minska?
3) Vilken mäklare är bäst?
4) Så sätter du in pengar
5) Hur tar jag ut pengarna jag har tjänat?
6) Prova på riskfri handel redan idag

1) Varför och hur handlar man med binära optioner?

Handel med binära optioner är ett sätt att tjäna pengar på nätet. Dock behöver du inte sitta i timtal och öva. Det är enkelt, och vem som helst kan lära sig det här enkla sättet att handla på.

Handlaren (du) bestämmer sig för om de tror att priset på guld, silver eller aktier kommer att stiga eller minska. Om de har rätt går de med upp till 190% vinst baserat på insatsen. Priserna kan förutspås med goda resultat, vilket gör att det går att tjäna pengar på binära optioner.

Med lite övning i att handla med binära optioner kan det bli den enda inkomstkällan du behöver. Dock beror det på hur mycket tid och pengar du vill ägna åt handeln.

På den vanliga aktiemarknaden handlar man med aktier för hundratals tusen eller till och med miljontals dollar åt gången. Det är på grund av att aktiernas priser rör sig långsamt. Då är det bara möjligt att få en riktig vinst när man handlar med enorma belopp. Handel med binära optioner är snabbare och enklare, med högre vinster.

Har du lust att säga upp dig från jobbet? Här hittar du en lista på 10 fördelar med binära optioner.

2) Jag vet vad binära optioner är. Men hur vet jag om priset kommer att öka eller minska?

Som du redan vet fungerar binära optioner på så sätt att när du uppskattar rätt riktning på prisförändringarna i guld, silver eller aktier tjänar du pengar. Priserna kan öka eller minska. För att uppskatta vilken riktning priset kommer att röra sig i använder vi olika strategier. Det finns ett antal strategier att välja mellan, och du hittar ett urval av dem på vår sida för strategier för handel med binära optioner.

Du kanske undrar varför vi pratar så mycket om MetaTrader 4 (eller förkortningen MT4).

MT4 är mjukvara som laddar ner information om aktuella priser och växelkurser från internet. Det låter dig arbeta med priserna i diagramformat. Diagrammen som du får från mäklarna räcker oftast inte för att skapa en långtidsanalys – därför använder vi det här programmet.

Om du har frågor om MT4 kan du läsa mer bland våra artiklar om MetaTrader 4. Där kan du lära dig de viktigaste sakerna om mjukvaran och hur du installerar den.

Öppna programmet och titta på förändringarna i diagrammen. Om läget ser lovande ut, öppna din webbläsare och handla på mäklarens plattform  (t.ex. www.iqoption.com). Vi handlar inte direkt i MetaTrader!

Diagrammen du ser i MT4 kallas för Candlestick Charts och skiljer sig från andra diagram. Du kan läsa om hur de fungerar i vår guide för nybörjare.

Strategier för binära optioner

Nu när du vet vad programmet är behöver du veta hur du använder det. Det kan du läsa mer om i vår guide till MetaTrader 4. Men om du vill skynda på processen är det dags att hitta en strategi.

Det finns ett antal strategier du kan ladda ner från nätet. Du hittar ett urval på vår sida för strategier för handel med binära optioner. Du kan även ta en titt på ett par strategier vi provat på här: bästa strategier för handel med binära optioner.

Kom ihåg att du aldrig bör investera riktiga pengar utan att prova på strategin med ett demo-konto först. Det är ett bra sätt att skydda dina pengar samtidigt som du lär dig.

3) Vilken mäklare är bäst?

Du kan läsa en lista på rekommenderade och godkända mäklare för binära optioner här. När du klickar på mäklarens bild kan du se detaljerad statistik och viktig information att ha i åtanke när du väljer vilken mäklare som är rätt för dig.

Viktiga faktorer att tänka på när du väljer mäklare:

  • Vilken vinstandel erbjuder mäklaren för framgångsrik handel?
  • Vad är det minsta beloppet för insättningar och handel?
  • Erbjuder mäklaren handel på 60 sekunder / 5 minuter / 10 minuter / Touch?

Här kommer en lista på fördelar och nackdelar med ett par av de bästa mäklarna:

  • iqoptionIQ Option: Passar nybörjare, eftersom de har en låg minsta gräns för insättningar (10$) och ett lågt lägsta belopp för handel (1$). Dock har plattformen många bra funktioner du kan använda, vilket kan vara förvirrande för nybörjare. Du kan få upp till 50% extra på din första insättning gratis och kan alltså handla med 50% mer än vad du har investerat. När dina insättningar sammanlagt når 3 000$ får du VIP-status, en egen Account Manager och åtkomst till många lärorika videor och artiklar.

Alla rekommenderade mäklare för handel med binära optioner

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
HighLow
$ 50 gratis för nya konton$ 50upp till 100%*RecensionBörja Handla

4) Så sätter du in pengar

Har du bestämt dig för att börja handla med binära optioner? Toppen! Men för att tjäna pengar måste du först göra en insättning på ditt handelskonto.

Varje mäklare har en egen process för insättningar, men generellt sett skiljer de sig inte åt så mycket. Du kan använda Skrill, ett kreditkort eller en banköverföring – vilket är det långsammaste sättet. IQ Option har den lägsta gränsen för insättningar på 10$, åtföljt av BDSwiss på 100$. De andra mäklarna (Stockpair och 24Option) har en lägsta gräns på 200$ eller 250$.

5) Hur tar jag ut pengarna jag har tjänat?

Om du har läst all information på sidan och beslutat dig för att börja handla kommer du förhoppningsvis att gå med vinst. Då återstår bara det enklaste steget, vilket är att föra över pengarna du har tjänat till ditt bankkonto. Du kan föra över pengarna till ditt konto genom att logga in hos mäklaren och klicka på uttag.

Pengarna kommer till ditt konto inom 7 vardagar (men oftast mycket snabbare), och du kan välja om du vill investera igen eller prova på en annan taktik.

Så fungerar handeln – IQ Options plattform

Du hittar en enkel test-plattform nedan. Den visar hur det ser ut när du handlar med en mäklare (OBS: plattformen är endast ett exempel – den reflekterar inte data från den riktiga marknaden).

  • Börja med att välja om du tror att priset kommer att öka eller minska och klicka på CALL eller PUT.
  • Vänta på att handeln avslutas. Ändrades priset i riktningen du förutsåg? Då tjänar du pengar!

Öppna ett konto med de bästa mäklarna nu!

MaklärNyttaMinsta insättningUtbetalningarRecensionSkapa Konto
HighLow
$ 50 gratis för nya konton$ 50upp till 100%*RecensionBörja Handla

Vad väljer du nu?Binära optioner - Tips för erfarna handlare

Har du läst, provat på och bemästrat alla tipsen ovan? Är du redo att ta nästa steg för att bli framgångsrik med binära optioner? Då är den här guiden perfekt för dig.

Lycka till från oss på optionerbinara.se

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner