In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Binära optioner – Tips för erfarna handlare

Om du inte är en nybörjare när det kommer till binära optioner visste du säkert redan det mesta vi skrivit om i våra tips för nybörjare. Nu är det dags att ta en mer ingående titt på handeln och säkra långsiktiga vinster. Du hittar länkar till de viktigaste artiklarna här på sidan.

1) Vad är ett handelsmönster egentligen?

Du hittar en detaljerad förklaring här: HANDELSMÖNSTER FÖR BINÄRA OPTIONER.

Ett handelsmönster är (åtminstone för oss) en taktik för handel som följer vissa regler. Vi använder alltid programmet MetaTrader 4. En annan metod som bevisat fungerar är signalstrategier. Tack vare dem har vi kunnat lära oss ännu mer och studera binära optioner på djupet.

2) Men vad är MetaTrader 4?

MetaTrader 4 är ett program du laddar ner och installerar på datorn. Det kommer att hjälpa dig att fatta beslut och skapa vinnande positioner när du handlar med binära optioner. Du kan läsa mer om programmet och hur du laddar ner och installerar det här: Vad är MT4? och Så installerar du MetaTrader 4.

Läs mer om MetaTrader med våra artiklar här.

3) Var hittar jag handelsmönster?

Du hittar vår information om handelsmönster här. Vi jobbar konstant för att lägga till nya, och du kan se fram emot nyheter om ämnet.

Vi delar även med oss av handelsmönster på sidan och i våra artiklar. Om du hittar en annan strategi på nätet, hör gärna av dig via email eller lägg till den i vårt forum!

4) Finns det något mer än de här enkla strategierna?

Ibland kan man önska sig mer än de enkla handelsmönstren som inte alltid levererar. Vi letar alltid efter något mer än att blint följa indikatorer som inte går att lita på, och utan att veta hur de fungerar. Då passar utlösningspriser.

Det är en typ av handel som baseras på prisförändringar. Till skillnad från teknisk analys handlar man utan indikatorer.

Handel med utlösningspriser är handel med trender.

Då och då (så ofta som möjligt) skriver vi artiklar om just den här typen av handel. Vi använder själva utlösningspriser när vi handlar, så vill dela våra kunskaper med dig – så att även du kan bli en framgångsrik handlare. Du hittar mer information om utlösningspriser och artiklar om teknisk analys här. 

5) Vilken strategi är bäst?

De bästa strategierna inkluderar både grundläggande och teknisk analys och är inte helt beroende av indikatorer, utan även på den mänskliga faktorn och all din kunskap.

6) Kan jag verkligen tjäna pengar?

Absolut. Många säger att det är nonsens, men de har fel. Den som inte tror på handel och vinster med binära optioner har antingen provat på och misslyckats eller så är de helt enkelt pessimister som alltid har halvfulla glas.

Dock måste vi komma ihåg glaset faktiskt bara är halvfyllt då och då, och att vi måste hålla oss fokuserade och realistiska. Då kan vi handla med och tjäna på binära optioner.

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2021. All Rights Reserved. Binära Optioner