Artiklar

Binära optioner Demo-konto

Om du vill börja handla men är osäker på om det passar dig är det enkelt att ta reda på det med ett demo-konto.

Med ett demo-konto kan du öppna och stänga positioner utan att behöva investera dina egna pengar, eftersom du handlar med en virtuell valuta. Du riskerar inte ett öre, men kan å andra sidan inte heller tjäna riktiga pengar.

Vissa mäklare har egna demo-konton eller funktioner (som till exempel IQOption) så att du kan prova på deras plattformar. IQOption erbjuder visserligen ett helt gratis demo-konto som är mycket lättanvänt, men vi erbjuder även en demo med andra funktioner. Du kan börja handla med plattformen nedan – det krävs bara en snabb registrering med ett klick.

IQ Option demo

Mäklaren IQOption erbjuder ett demo-konto utan krav på att du sätter in pengar. Allt du behöver göra är att följa den här länken, skapa ett konto och börja handla. Det är snabbt och smidigt att skapa ett konto, och du kan logga in med ditt Facebook-konto eller din emailadress.

Om du inte gör en insättning får du automatiskt ett konto i demo-läge, vilket betyder att du inte behöver be kundtjänsten att skapa ett åt dig. När du känner dig redo att investera riktiga pengar klickar du helt enkelt på knappen för att göra en insättning (i det övre högra hörnet).

Räcker demo-konto för binära optioner för att lära sig att handla?

Demo-konton för handel med binära optioner är en utmärkt möjlighet att lära dig hur marknaderna fungerar och hur vårt handelsmönster fungerar i praktiken. Men stress och känslor är också viktiga faktorer att ha i åtanke när du väl har valt ditt handelsmönster och börjar handla.

Upplevelsen du får med ett demo-konto skiljer sig från när du handlar på riktigt. Att handla på riktigt är det enda sättet att uppleva känslorna som du kommer att behöva lära dig att hantera. Från eufori från varje framgångsrik handel till känslorna som uppstår efter en förlust – det kan du inte öva dig på med ett demo-konto.