In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Binära mäklare och deras licenser

Binara maklare och deras licenserDet här är ett ämne som kommer upp så ofta att det känns tjatigt. Trots det är det mycket viktigt. Flera nya mäklare för binära optioner lanseras varje månad, och även om situationen med bluffar och oreglerade mäklare blir bättre är den långt ifrån perfekt.

Det finns hundratals mäklare inom de binära optionerna värld! Utöver pålitliga mäklare som IQ Option och BDSwiss finns det tyvärr dessutom otaliga opålitliga bluffar. Bland dem hittar du EZtraderZoomtrader och nya Interactive Option.

Handel med binära optioner kan vara riktigt lönsamt, men man måste alltid vara försiktig med att välja rätt mäklare så att de inte förstör handeln eller upplevelsen av den.

Med mäklare som inte regleras eller som inte har licenser kan du lägga veckor eller till och med månader på research, men så snart du börjar handla uppstår problem. Du kanske hittar en bonus på ditt konto som du inte vet någonting om, kundtjänsten svarar inte eller ljuger, och plötsligt är du fast och kan inte ta ut dina pengar. För mindre belopp kanske du inte ens bryr dig om att kontakta en tredje part, men även om du hör av dig till CySEC så kommer du antagligen inte att få tillbaka dina pengar om du handlat med en mäklare som de inte kontrollerar.

Sådana mäklare regleras inte och därför kan de inte hindras eller kontrolleras av någon kommitté eller myndighet. Även om en myndighet skulle ta bort deras licens skulle de antagligen strunta i det och fortsätta att erbjuda sina tjänster ändå – precis som Zoomtrader gjort, till exempel.

Mäklare som blivit av med sina licenser

Binara maklareDet senaste fallet av en mäklare som blivit av med sin licens är Interactive Option som även fick en bot på cirka tre miljoner kronor. Men de är inte de enda:

  • WGM Services (mäklarna EZTrader, EZInvest och Global Option): böter på 3,4 miljoner kronor. Pegase Capital (mäklarna InteractiveOption, HelloBrokers och MTX Plus): böter på 3 miljoner kronor.

…och många fler

Värst av allt? De här mäklarna finns kvar! Och de kommer antagligen att fortsätta med att stjäla pengar från sina kunder. Det är uppenbart att böterna inte verkar hindra den.

Pålitliga mäklare

Se till att läsa våra recensioner av mäklare innan du börjar handla med binära optioner. Alla mäklare som vi rekommenderar har vi inspekterat och provat på. De få gånger då vi stött på problem med en av mäklarna vi rekommenderar så var de smärre, och vi har skrivit om dem, som till exempel med ETX Capital, som stängde av vårt konto utan anledning – men det löste sig i slutänden.

De bästa verifierade mäklarna

MaklärInfoNyttaSkapa Konto
IQ Option
På svenska Ja
Assets: 500+
Utbetalningar: Upp till 91 %*
Demo Account: Ja
Minsta insättning: 10 €
GRATIS DEMO-KONTOBörja Handla Read Review
BDSwiss
På svenska Nej
Assets: 171
Utbetalningar: 70-89 %*
Demo Account: Nej
Minsta insättning: 800 kr
Handel i SEKBörja Handla Read Review
HighLow
På svenska Nej
Assets: 25
Utbetalningar: upp till 100%*
Demo Account: Ja
Minsta insättning: $ 50
$ 50 gratis för nya kontonBörja Handla Read Review
*för korrekt förutsägelse
RISKVARNING: DU RISKERAR DITT KAPITAL

Är binära optioner en bluff?

Vi har redan skrivit en hel del om det här, som i vår artikel om binära bluffar som du hittar här på sidan. I ett nötskal: binära optioner är ett fantastiskt verktyg för att tjäna pengar, så länge vi lär oss tillräckligt mycket om dem. Se till att prova på demo-konto innan du handlar med riktiga pengar, och handla bara med en av de mäklare som vi rekommenderar.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner