In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Är Internet Explorer en dålig webbläsare för handeln?

Om du vill handla med binära optioner behöver du en stadig internetuppkoppling och rätt webbläsare. Det kan vi väl alla hålla med om? Då är frågan – vilken?

De flesta mäklarna har egna webbaserade plattformar som inte kräver någon nedladdning. Så du behöver inte oroa dig för att behöva ladda ner en massa program innan du kan börja  handla med binära optioner. Eftersom plattformarna är webbaserade är det viktigt att välja en webbläsare som inte kommer att stöta på problem. Till exempel fastnar plattformar från Spotoption ibland i Internet Explorer eller Mozilla Firefox, och då kan vi inte handla. Det är ett litet fel, men det kan kosta oss stort.

ar Internet Explorer en dalig webblasare for handeln

De mest välkända webbläsarna är antagligen Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera och Internet Explorer. Alla har vi en egen favorit – våran är Google Chrome.

Det är en snabb och lättanvänd webbläsare som är välbyggd och erbjuder otaliga plug-ins som du kan installera på sekunder. Vi har aldrig haft problem med den här webbläsaren och litar på den. Om man ser på hur snabbt Google växer som företag lär vi dessutom kunna se fram emot fler nyheter för Google Chrome.

Vi har aldrig stött på att en plattform fastnar i Google Chrome. Vilken webbläsare föredrar du? Hör av dig i kommentarerna!

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner