In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Är BinaryBotPro en bluff?

Nu ska vi ta en titt på en bluff-mjukvara som heter BinaryBotPro. Vi berättar varför det är en bluff nedan, så läs vidare!

Vad är det?

Binary Bot Pro

Handelsplattformen från den här bluffen

Det är ett system som skapats av en man som kallar sig för David Garcia – men vi tvivlar på att det är hans riktiga namn. Han hävdar att systemet skapar signaler som låter dig handla. Haken är att dessa signaler genereras slumpmässigt och inte kan ge dig någon garanti att din handel blir lönsam.

I sin video nämner herr ”Garcia” att han ”tjänar 30 000€ om dagen tack vare systemet” och erbjuder det gratis efter registrering med en av de två mäklarna han stöder. Det är i sig självt misstänksamt. Varför skulle någon erbjuda den här typen av mjukvara gratis? Vem skulle ge bort 300 000 kronor om dagen?

Hur fungerar BinaryBotPro?

binara optioner bluffBinaryBotPro rekommenderar positioner som du sedan handlar med. Men systemet gör sina rekommendationer baserat på en enkel algoritm som skapar slumpmässiga signaler som är helt ologiska. Det bästa sättet att se det på är att öppna programmet på flera olika datorer – då kan du se att signalerna som skapas samtidigt i själva verket kan vara motsatser.

Hela det här systemet är en bluff, eftersom det vill att du ska handla baserat på absurda signaler och förlora alla dina pengar. Det gynnar bara mäklarna och herr Garcia, som lär ha ett avtal med dem att lura in handlare.

Finns det ens någon David Garcia?

Efter lite research avgjorde vi att David Garcia är en påhittad person med en påhittad story. Hur drog vi den slutsatsen? Jo, den här personen existerar i flera exemplar, med olika namn, men med samma story. David Garcias webbsida har översatts till flera språk och skrivits i flera varianter, men med samma innehåll. Det är alltid samma person och samma bild, men med olika namn. Du kan hitta en tysk David Garcia, en fransk… och så vidare.

Här kan du se David Garcias sida på franska.

BinaryBotPro

Här heter han till exempel Pavel Kovač. Återigen är det samma sida, men på ett annat språk och med ett annat namn. Bara det är misstänksamt, och helt enkelt löjligt.

Binary Bot Pro Czech

Slutsats

Vi rekommenderar verkligen inte handel med BinaryBotPro. Om du inte vill förlora pengar, såklart. Du kanske undrar varför någon skulle göra såhär? Varför erbjuda ett system som är värdelöst och gör att folk går med förlust? Det finns ett enkelt svar – de får kommission. De har garanterat en deal med ett par mäklare och får en del av pengarna som varje handlare förlorar.

Det är allmänt en dålig idé att handla med den här typen av program. Det är alltid bättre att handla med eftertanke och utifrån din erfarenhet.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner