In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Är binära optioner en form av hasardspel?

binara optioner hasardspelÄnda sedan första början har binära optioner varit ämnade att vara enkla att förstå och handla med, vilket är en av faktorerna som gjort dem så populära. Men det är också anledningen till att vissa handlare ser dem som en form av hasardspel. Har de rätt? För att svara på den frågan måste vi ta en närmare titt.

En av anledningarna till att binära optioner ses som en typ av hasardspel är att de endast har två möjliga resultat: en vinst eller en förlust, precis som vid ett roulettbord. Din handel tjänar antingen pengar eller gör att du går med förlust. För att bli framgångsrik måste du kunna förutspå prisförändringarna – alltså om priset i fråga kommer att öka eller minska.

Därför kan man tro att binära optioner är en typ av hasardspel

Som vi tidigare nämnt kan det här vara ett kontroversiellt ämne. Vissa myndigheter liknar binära optioner med hasardspel, som om det handlade om roulett där man ska välja mellan rött eller svart. Om man vinner eller förlorar beror då på om kulan hamnar på färgen man valt, precis som att handeln med binära optioner endast kan gå med vinst eller förlust. Vad som skiljer dem åt är att marknadens prisförändringar påverkas av andra faktorer. Det går ju inte att påverka var kulan hamnar i roulett – men med binära optioner handlar det inte bara om tur, eftersom den mänskliga faktorn är viktig.

binara optioner en form av hasardspelDet är alltså upp till dig hur mycket du kommer att tjäna på binära optioner – eller hur mycket du kommer att förlora. Det är en annan anledning till att vissa tror att det är en form av hasardspel. Många ”experter” som tror det vet i själva verket ingenting om binära optioner, och har inte lagt tid på att förstå sig på dem. Att handla med binära optioner är helt enkelt att bestämma sig för om man tror att priset på en tillgång kommer att öka eller minska. Man måste inte studera tillgångarna eller analysera dem för att bli framgångsrik.

En annan aspekt är att de flesta mäklarna erbjuder funktionen ”buy me out” eller ”rollover”, vilket fungerar ungefär som att du skulle ta bort din marker från roulettbordet innan hjulet stannat. Eller att vänta på nästa snurr. Om du gjorde det på ett casino skulle de väl kasta ut dig? Inte med binära optioner.

Andra tror att binära optioner är hasardspel eftersom man måste vara framgångsrik i mer än 56% av handeln (breakeven ratio) för att gå med vinst i längden. Och det är sant – för att bli framgångsrik måste du prestera bättre än 50-50. Men det är väl ingen anledning att kalla binära optioner för hasardspel? Det kanske inte låter så lockande att man kan förlora allt man investerat i en position, men det kan påverkas, och det bästa är att du kan påverka din egen framgång och kan faktiskt vinna 80% av gångerna (eller till och med mer).

Dessutom medför all verksamhet risk. Om du inte lägger tillräckligt mycket tid på handeln med binära optioner kommer du i längden att förlora med än vad du har investerat. Men samma sak kan hända om du till exempel ägde en butik som inte sålde nåt. Mögligt bröd måste ju slängas bort – vilket är en förlust på vad du investerat i det. En lösning för bättre framgång är att fokusera mer på din teknik, att använda ett handelsmönster och studera allt ingående – det är hemligheten!

Dessutom finns det ett antal metoder för ekonomisk förvaltning. Om du använder dem rätt behöver du inte ens gå med vinst 50% av gångerna för att bli framgångsrik.

Du kanske tänker att det kommer att bli svårt och tidskrävande?

Som vi nämnde i början av artikeln är det enkelt att handla med binära optioner, men för att bli framgångsrik i längden krävs det vissa kunskaper och erfarenhet. Om du dyker rakt in i handeln utan dessa två faktorer kommer du sannolikt att förlora mycket av vad du investerat. Det kan visserligen vara tidskrävande att studera binära optioner, men har du något bättre för dig en ledig helg?

Vi har handlat med binära optioner i mer än två år och lär oss fortfarande nya saker som krävs för handeln. Om du vill komma igång med handeln behöver du studiematerial. Du hittar grundläggande information här på sidan, som handelsmönsterinstruktionermäklarrecensioner  och mer – allt på  optionerbinara.se

Om du vill börja handla rekommenderar vi våra tips för nybörjare och andra tips som kommer att hjälpa dig från grunden och ända fram till vinnande handel. Har du varit intresserad av binära optioner ett tag och letar efter en mäklare? Då bör du ta en titt på vår lista på rekommenderade mäklare  – de är säkra mäklare, och när du handlar med dem kan du vara säker från bluffar och på att du kan ta ut alla pengar du tjänar.

Lycka till med handeln.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner