In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

Är binära optioner en bluff?

På senaste tiden har vi hört mycket funderingar om huruvida binära optioner är en bluff eller inte. Det är dock ungefär som att fråga om försäkringsbranschen är en bluff. Binära optioner är ingen bluff, men du kommer alltid att kunna hitta någon som vill svindla dig, i vilken bransch som helst. Därför är det otroligt viktigt att välja mäklare med omsorg och att lära sig en fungerande strategi för handeln.

Så är binära optioner en bluff eller inte?

Binära optioner är 100% legitima och erbjuder en äkta chans att handla med ett stort utbud av tillgångar från hela världen – plus en fantastisk möjlighet att tjäna pengar på dem. Att binära optioner är så enkla är en faktor som gör att de kan verka suspekta för investerare som föredrar klassiska sätt att handla på.

Just att de är så enkla gör binära optioner till det smidigaste sättet att spekulera om framtida prisförändringar, men att det även blivit mer populärt bland erfarna handlare visar att det är ett väldigt kraftfullt verktyg för investeringar när det används på rätt sätt.

Vem är det som säger att binära optioner är en bluff?

Många som tror att binära optioner är en bluff är helt enkelt inte särskilt erfarna inom handeln. Dessa handlare kan vara nybörjare som gått med förlust och skyller det på de binära optionerna och branschen i allmänhet. Många som klagar på binära optioner har inte lyckats tjäna något på dem, men det finns också otaliga handlare som har hittat rätt sätt att investera på med rätt mäklare för binära optioner – och som tjänat på det.

Det finns absolut många som arbetar hårt och handlar smart och går med vinst med binära optioner. 85% avkastning på investeringar är vanligtvis svårt att åstadkomma med vanlig handel, och utan mycket stora risker. Om du till exempel handlar på aktiemarknaden får du vanligtvis den sortens avkastning först efter ett par år. Med binära optioner kan det handla om fem till tio minuter.

Bluffar inom binära optioner blir alltmer vanliga – det är därför så många skyller på optionerna. Undvik fällorna och följ alltid de följande stegen.

  • Akta dig för bluffsidor som OptioNavigator.
  • Om någon erbjuder en 100% säker strategi är det garanterat en bluff.
  • Börja alltid med att pröva din handelsplan på ett demo-konto.
  • Välj pålitliga och rekommenderade mäklare. Du hittar en lista på mäklare vi provat på och rekommenderar här.

Binära optioner är inte en bluff, och genom att följa stegen ovan minskar du riskerna för svindleri. Om du fortfarande har några frågor kan du diskutera dem genom att kommentera nedan.

Författare

Step

Mer om… Step

Jag hade velat skapa ett eget företag och tjäna pengar på det sedan jag gick i mellanstadiet. När jag gick sista året på gymnasiet började jag tänka på näthandel på allvar. Nu har jag blivit framgångsrik som handlare med binära optioner på heltid, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner