In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

5 Filmer för alla som handlar med binära optioner

Världen av binära optioner kan vara fantastiskt lönsam både för nybörjare och för professionella handlare som redan vet hur allt fungerar. Det är en stor fördel att veta hur mycket man kan vinna eller förlora, vilket du inte kan med andra finansiella verktyg. Man behöver inte heller ha koll på så många olika variabler som med andra typer av handel.

Du kanske undrar varför du skulle lägga tid på att kolla på film? Är inte det slöseri med tid? Hur kan de här regissörerna möjligtvis förstå sig på aktiemarknaden? Jo, de flesta av de här filmerna är baserade på verkliga händelser och kan ge dig inspiration, motivation och lärdomar. Om du tar handeln på allvar – inte bara binära optioner, utan handeln i allmänhet – kommer du garanterat att få ut något av de här filmerna. Är du ambitiös? Vill du bli framgångsrik? Då rekommenderar vi starkt att du tar en titt. Det kommer inte att vara bortslösad tid. Här kommer de 5 bästa filmerna om finans som vi har sett, och som vi varmt rekommenderar.

Boiler Room

Boiler RoomDe anställda på JT Marlin arbetar i ett stort rum fyllt av folk som skriker för att överrösta varandra på telefonen för att sälja så många aktier så snabbt som möjligt, och tjäna miljoner. För att jobba där krävs ingen speciell utbildning, snarare motsatsen. Det finns bara en sak som fungerar: jobba, jobba och jobba mer. Inga bestämda arbetstimmar, inga semestrar – om ett år är du miljonär. Läs mer här.

Enron: The Smartest Guys in the Room

EnronDen här dokumentären beskriver en av de största ekonomiska skandalerna i USAs historia. Enron var ett amerikanskt energibolag som anställde fler än 20 000 personer. Filmen visar företagets bästa och värsta tider, genom personliga berättelser om företagets ledning, vars handlingar orsakade att Enron gick i konkurs år 2002. Genom berättelser från före detta anställda och politiker ser vi riskerna företagets ledning tog på energimarknaden. Det är en berättelse om ett företag som genom sin konkurs orsakade att de anställda och investerare förlorade miljarder av dollar. Läs mer här.

Inside Job

Inside JobInside Job var den första filmen som berättade sanningen bakom 2008 års ekonomiska kris. Den globala ekonomins kollaps orsakade förluster på tjugo biljoner dollar, arbetslöshet och hemlöshet. Genom ingående research och intervjuer med ledande ekonomiska experter, politiker och journalister spårar Inside Job bluffindustrins framgång och visar på förhållanden mellan korrupta politiker och lagstiftare. Läs mer här.

Wall Street

Wall StreetWall Street, en symbol för finansvärlden, är även en ikon för amerikansk framgång. Det är vad filmens ledande hjälte längtar efter. Han använder viktig information från sin pappas arbete hos Blue Star Airlins för att bryta sig in på en aktiemäklares kontor, och kommer överens om att börja jobba för honom. Gekko använder den ambitiösa unga mannen för halvskumma uppdrag, som att samla sekretessbelagd information. Dock kommer Buda, som i början var ute efter en enkel men inte helt ärlig vinst, att bli chockad av hur sakerna utvecklar sig.

Margin Call

Margin CallDen här filmen berättar historien om en investeringsfirma 36 timmar innan den ekonomiska krisen som bröt ut år 2008. När en oerfaren ekonomisk analytiker upptäcker information som kan orsaka att hans firma går i konkurs sätter han en rad av händelser och val i spel – både ekonomiska och etiska – och slungar in alla inblandade i en kris. Margin Call erbjuder en ärlig och modig synpunkt av den finansiella sektorn och aktörerna som står bakom besluten som formar framtiden.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner