In the European Economy Area, binary and digital options are only offered and advertised to professional traders. If you are not a professional trader, you can not trade binary and digital options.

4 böcker alla handlare bör läsa

Om du vill förbättra dina kunskaper inom handeln rekommenderar vi att du läser en av de här fyra böckerna. Eller varför inte alla fyra? De har alla en sak gemensamt och det är att de innehåller mycket värdefull information. Vi tror definitivt att de kommer att ha en positiv effekt på dig som investerare. Det finns otaliga böcker om handeln och investering, men dessa är några av de bästa som rekommenderas både av oss och av många andra.

Dock bör du komma ihåg en sak: om man kunde bli en framgångsrik handlare bara genom att köpa och läsa en bok skulle alla vara rika som troll. Du kan läsa alla böcker i världen, men det kan inte garantera framgångsrik handel. Förutom kunskaper behöver du alltid en rejäl dos förstånd och en strategi.

1) MARKET WIZARDS

Författare: Jack D. Schwager

MARKET WIZARDSMarket Wizards är en av bästsäljarna när det kommer till böcker om investering. Den består av ett antal intervjuer med dagens mest framgångsrika investerare, vilket ger läsaren en unik chans att ta reda på mer om de som lyckats med att förvandla ett par hundralappar till förmögenheter. Varför är just den här boken så populär? Det är enkelt: den är välskriven. Boken innehåller förnuftig och detaljerad information och ger dig chansen att lära känna framgångsrika handlare. Dessutom är den underhållande, så du kommer att vilja läsa vidare.

Det här är inte en guide, men om du letar efter inspiration och motivation för att lära dig mer kan det här vara boken för dig.

2) Reminiscences of a Stock Operator

Författare: Edwin Lefévre

Reminiscences of a Stock OperatorDen här boken är inte heller en guide till handeln, utan författarens egen autobiografi.

Reminiscences of a Stock Operator är en blandning mellan fakta och novell och följer en handlare som heter Jesse (karaktären som representerar författaren). Den berättar på ett levande sätt och drar dig steg för steg in i Jesses värld, där handeln är allt. Vi rekommenderar den här boken eftersom den är en av de bästa med autobiografiska delar och eftersom den kan lära dig en hel del om handelns värld. Det här är en bok som garanterat kommer att intressera dig, och ge dig värdefulla lärdomar om handeln.

3) Trade Your Way to Financial Freedom

Författare: Van Tharp

Trade Your Way to Financial FreedomTrade Your Way to Financial Freedom är läsvärd på grund av tipsen för penningförvaltning som den innehåller. Det är en av få böcker som faktiskt förklarar penningförvaltning och dess principer på ett sätt som passar alla. Det är särskilt användbart för nya handlare som inte säkra på hur det fungerar, men vi rekommenderar även den här boken för den med mer erfarenhet.

Många handlare är inte medvetna om hur viktig penningförvaltning är för handeln, men det är i själva verket lika viktigt som teknisk eller grundläggande analys – kanske till och med viktigare. Många underskattar det och det är ofta dålig penningförvaltning, inte indikatorer, som är grunden till att en strategi inte fungerar.

Penningförvaltning är A och O när det kommer till handeln, oberoende av vad du använder för system eller indikatorer. Om du inte är helt säker på hur det fungerar så kan du lika gärna satsa dina pengar på roulett!

 4) The Intelligent Investor

Författare: Benjamin Graham

The Intelligent InvestorFörfattaren till The Intelligent Investor var en av de mest framstående investeringsrådgivarna under 1900-talet, och i den här boken lär han dig att undvika misstag när du handlar. Warren E. Buffet utsåg den här boken till ”den bästa boken som någonsin skrivits om investering”, vilket säger en hel del, eller hur? Den kan även lära dig mer om vilka långsiktiga strategier som du kan använda för handeln.

Benjamin Graham förklarar sin filosofi på ett sätt som passar alla – även den som är nybörjare – genom ett försiktigt och rationellt tillvägagångssätt. Den här boken kan faktiskt hjälpa dig att uppnå dina mål! Det kanske är därför den har sålt mer än en miljon exemplar…

Du kan hitta fler böcker och gratis böcker här.

Författare

J. Pro

Mer om… J. Pro

Till skillnad från Stephen (den andra författaren) har jag fokuserat på webbaserade affärer på senaste tiden. Jag provade på Dropshipping på Amazon och andra sätt att tjäna pengar på nätet, men lyckades bara tjäna ett par hundra dollar på flera år. Men då fick jag upp ögonen för binära optioner och såg hur enkla de var. Det var definitivt värt hela resan. Fler inlägg…

Kommentera

Allmän riskvarning:
De finansiella produkterna som erbjuds av företagen på sidan medför hög risk och kan resultera i att du förlorar ditt kapital. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.
Copyright © 2022. All Rights Reserved. Binära Optioner
TOPlist